OTKRIVAMO, DALILA VARALA DEJANA S MLADENOM! Rijaliti preljubnica pisala bivšem dečku i zvala ga na kafu kad joj muž nije bio kod kuće!
Foto: Alo/ilustracija

Dalila Dragojević prevarila je supruga Dejana u Zadruzi 5 s Filipom Carem, a kako se čini, ovo nije prvi put da je starleta iz Tuzle neverna svom mužu.

Rijaliti plus došao je u posed poruka koje je Dalila tokom braka s Dejanom slala bivšem dečku Mladenu Vuletiću. Prema rečima dobro upućenog izvora, Dalila je tokom svih godina provedenih u braku bila potajno zaljubljena u bivšeg verenika kojeg je, kada god bi bila sama, zvala kod sebe kući.

Naš sagovornik otkrio nam je da je Dragojevićeva u odnos s Carem ušla samo zbog njegove sličnosti sa Vuletićem, zbog kojeg bi bez razmišljanja ostavila i muža i ljubavnika.

- Dalila je konačno skinula masku i pokazala svoje pravo lice. Uloga moralne i poštene žene joj uopšte ne stoji, jer je sve samo ne to. Ona je kroz brak s Dejanom pokušala da se opere, nadala se da će narod zaboraviti na njenu prošlost i ponašanje - žestoko je počeo razgovor naš sagovornik, koji tvrdi da je Dalilina najveća ljubav upravo Vuletić.

Mladen Vuletić

Vladimir Marković

 

- Dalila nikada nije prebolela Mladena. Dejan je bio njena mirna luka i neko ko će je trpeti. Pokušala je da se smiri s njim, znala da će joj na taj način otac oprostiti sve što je prethodno radila po rijalitijima i da će sprati ljagu sa svog imena. Međutim, ona u tom odnosu nikada nije bila srećna i ispunjena. Ona ne ume da funkcioniše u vezi bez svađa, nju privlači haos i drama - objasnio nam je izvor blizak akterima, i otkrio da je ona pokušala da obnovi romansu s nekadašnjim verenikom.

- Dalila je zvala Mladena dok je bila u braku s Dejanom i pokušala da obnovi vezu s njim. Slala mu je poruke, kada joj je bio rođendan pisala mu je da želi da dobije od njega na poklon seksi bademantil. Takođe ga je zvala da dođe na kafu kad Dejan nije kod kuće - šokirao nas je otkrićem izvor, koji ističe da Mladen nije želeo da povredi Dragojevića.

OTKRIVAMO, DALILA VARALA DEJANA S MLADENOM! Rijaliti preljubnica pisala bivšem dečku i zvala ga na kafu kad joj muž nije bio kod kuće!

Foto: Massnori Josida

 

- Mladen prema njoj ništa ne oseća, on više poštuje Dejana nego nju i zbog njega nije želeo da se upušta u tu priču. Često je u društvu komentarisao da mu je žao što ga Dalila pravi majmunom, jer se vidi se da je on zaista voli - dodao je naš sagovornik, koji tvrdi da bi, ukoliko bi Mladen ušao u Zadrugu, Dalila bila spremna da ostavi Cara.

-  Siguran sam da je Dalila s Carem samo zbog njegove sličnosti s Mladenom. Oni imaju dosta zajedničkih osobina i to Dalilu privlači jer nikada nije prebolela Mladena. Siguran sam da bi zbog njega bila spremna da ostavi i muža i ljubavnika - rekao je za kraj naš izvor.

 Dalila je perverzna

Mladan je pre nekoliko godina otkrio da je imao seks s Dalilom, te da je ona živa vatra u krevetu.

- Bila je baš perverzna! Nikada nisam bio s perverznijom ženom. Samo ću vam reći da je nisam vezivao ili bičevao, ali radili smo svašta! Više puta sam rekao da je u krevetu fantastična i da je svaki put bilo odlično, ma ludilo! Samo se toga i sećam. Mala zna znanje - rekao je on tada.

Samo pi*ke ne tuku žene!

Tokom učešća u Parovima, Dalila je šokirala javnost kada je podržala nasilje nad ženama. Ona je tokom razgovora s tadašnjim dečkom Mladenom Vuletićem iznela skandalozan stav o tome šta za nju predstavlja pojam pravog muškarca.

- Nijedan pravi muškarac mi ne može reći da svoju ženu nikad nije udario zbog nečega. Samo pi*ke mogu reći: „Nikad ja ne bih svoju ženu udario“, ma ajde, ne seri - rekla je Dalila tada i izazvala bes cele populacije.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Isplivao snimak Dalilinog jezivog nervnog sloma, rukom joj zapušili usta, Dejan počeo da plače!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera Detlic

09.11.2021 14:33

Darodajka...sta ceka Vucic sto ne pravi javne kuce dosta je puteva.