MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Skandalozne pretnje Mensura Ajdarpašića zadrugarima, javnost u Srbiji besna: Sve ću vas poklati!
Printscreen

Prava drama odigrala se u Beloj kući kada je Dalila Dragojević postavila Frana Pujasa i Milicu Veselinović za potrčke, a Milica se u jednom trenutku i onesvestila.

Nakon brutalne svađe Milice Veselinović sa zadrugarima kada su otkrili nove skandalozne detalje na račun maloletne zadrugarke, Mensur je toliko pobesneo da je počeo da preti klanjem.

Printscreen

 

- Da je najveća ku*va na svetu biću sa njom jer je volim. Možete da stavite pet momaka u izolaciju. Znate mene i biće tako, svoje sam rekao. Ja sam došao kao vojnik ovde. Kunem se grobom tatinim, poklaću vas sve - pobesneo je Ajdarpašić, a Milica je briznula u plač.

Mensur je krenuo za njom, držao ju je u naručju i zaplakao sa njom. Milica se u jednom trenutku onesvestila, a Mensur ju je odveo napolje.

Printscreen

 

Zadrugari su potom komentarisali da Milica folira i da se nije onesvestila.

Javnost je zgrožena ovim ponašanjem i traži komentalno sankcionisanje ovakvog ponašanja.

- "Momentalna diskvalifikacija bre!", "Kakvo je ovo ponašanje, sramota!", "Skandal, ovo mu nije prvi put da preti", "Napolje iz rijalitija" - samo su neki od komentara besnih fanova Zadruge koji oštro osuđuju bilo kakav vid nasilja.

MILICA PALA U NESVEST! Otkriveni novi skandalozni detalji iz karantina, Mensur je momentalno izneo napolje!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Xxl

09.11.2021 08:17

Zakleo se u očev grob.Ovo treba ozbiljno shvatiti.Diskvalifikacija pa zatvor

Zoka

09.11.2021 08:43

Kada padnu neki zivoti u zadruzi tada ce biti joj pa nismo mislili da je ozbiljno... Zna se u njihovoj veri sta znaci zakletva...

Шумадинац

09.11.2021 10:37

Све лопове и криминалце, из окружења покупили и довели у Србију. Све их вратити одакле су дошли

ZORAN

14.11.2021 18:24

MENSURA HITNO KAZNITI I VRATITI U CRNOGORSKI KRS NECE NAS U SRBIJI NIKO KLATI VISE