MILICA PALA U NESVEST! Otkriveni novi skandalozni detalji iz karantina, Mensur je momentalno izneo napolje!
Printscreen

Prava drama odigrala se u Beloj kući kada je Dalila Dragojević postavila Frana Pujasa i Milicu Veselinović za potrčke, a Milica se u jednom trenutku i onesvestila.

- Sa Franom u izolaciju ide Milica - rekla je Dalila.

- Na početku je meni Milica rekla da je Fran simpatičan - rekla je Miljana.

- Ja sam primetila kod Milice od samog starta simpatije prema Franu, sa Franove nisam nešto specijalno. Čisto malo da se proveri teren i neka ostane sam u krevetu. Treba da imaš poverenje u svoju devojku - rekla je Dalila.

- Ti si tako smatrala u svom slučaju. Ja sam ovo očekivao i nadao sam se, želeo sam. Ja ću sa Milicom uživati ove nedelje u izolaciji. Fran ima pravo da radi šta hoće, ali ovo je tupa priča - komentarisao je Ajdarpašić.

- Naravno da ne treba da imaš poverenje u nju, ali je l' imaš želju da je pustiš i vidiš šta bi uradila? - pitala je Sandra.

- Ja sa Mensurom nisam nešto, ali ovo je podlo! Komentarišete Mensurov postupak, a ne komentarišite njen - vikao je Miki.

- Lorna, ko je Oliver u njenom životu? - pitao je Milan Milošević.

Printscreen

 

- Ne znam šta je od pre, bio je sa njenim prijateljem. Ja sam Milici poslala da mi spusti upaljač i pitala sam ga šta rade, on je rekao da će da ode jer oni kao... Rekla sam da će zbog toga biti zaznuto... - rekla je Lorna.

- Ne znam šta je bilo u sobi, ali sam bila ispred sobe... Milica i Oliver su ostali, ne znam šta su radili unutra, sami bili jesu. Ne mogu da kažem da je nešto imala, jer nisam bila tu - rekla je Ana.

- Pre svega komentari zadrugari da treba da napadnemo Dalilu, a ta zauzeta devojka je sa 17 godina dozvolila da bude povezana sa 20 momaka - ubacila se Tara.

- Da je najveća ku*va na svetu biću sa njom jer je volim. Možete da stavite pet momaka u izolaciju. Znate mene i biće tako, svoje sam rekao. Ja sam došao kao vojnik ovde. Kunem se grobom tatinim, poklaću vas sve - pobesneo je Ajdarpašić, a Milica je briznula u plač.

Mensur je krenuo za njom, držao ju je u naručju i zaplakao sa njom. Milica se u jednom trenutku onesvestila, a Mensur ju je odveo napolje.

Zadrugari su komentarisali da Milica folira i da se nije onesvestila.

SKANDAL, ISPLIVAO DOKAZ DA JE SVE IGRA Dalila i Dejan razmenjuju tajne poruke, kamere sve zabeležile!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading