MUJIĆU PONOVO POZLILO ZBOG ĆERKE Dalilin otac prebačen u bolnicu, komšije strahuju za njegov život!
Foto: Youtube/Printscreen

Ekipa gorepomenutog portala posetila je Gornji Šepak, mesto u kojem je bračni par Dragojević - Dalila i Dejan, sagradio luksuznu kuću, o kojoj se ovih dana mnogo pisalo, budući da je podela imovine između još uvek zakonitih supružnika jedna od gorućih tema u rijalitiju.

Ista ekipa posetila je i kuću Dalilinog oca Husa Mujića, ispred koje je zatečan muk, dok u kući nije bilo nikoga. Naime, kako tvrde Mujićeve komšije, njemu je ponovo pozlilo zbog dešavanja u rijalitiju, te je završio u bolnici na detaljnim pregledima.

- Nije mu dobro zbog cele situacije, danima se žali da ga steže u grudima. Danas mu je pozlilo i sada je u bolnici, mora da obavi detaljne preglede. Stres će ga dokusuriti. Nadamo se da će sve ipak proći bez velikih posledica i da će sve biti dobro. Svima nam je žao Husa, on ovih dana ne zna za sebe od brige - rekli su nam u Mujićevom komšiluku.

Podsećamo, Huso je pre nekoliko dana izjavio da će kuću prepisati zetu Dejanu, kao i da njegova ćerka Dalila nema gde da se vrati.

BILJANA DRAGOJEVIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ! Dejanova majka samo spava i plače, ubeđena da je Dalila bacila vradžbine na njega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading