BILJANA DRAGOJEVIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ! Dejanova majka samo spava i plače, ubeđena da je Dalila bacila vradžbine na njega!
Prntscreen Pink/youtube

Majka Dejana Dragojevića, Biljana sve je goreg zdravstvenog stanja, ona ne može da podnese sve što se dešava njenom sinu u Zadruzi.

Biljana Dragojević, kako pišu mediji, umire od brige za sinom Dejanom kog je supruga Dalila Dragojević u "Zadruzi 5" prevarila sa Filipom Carem.

Naime, danima ne može da jede i spava, samo plače, a i iz kuće skoro da ne izlazi jer non-stop gleda šta Dejan radi.

Kako se navodi, ona je završila i u hitnoj jer joj je skočio pritisak, pa je najbliži mole da rijaliti više ne gleda.

Printscreen

 

- Biljana je u očajnom stanju, nikad joj gore nije bilo. Kida se, a kako i ne bi, majka je, boli je koliko i njega. Rekla je da će da odrobija Dalilu ako se njenom sinu nešto desi. Doslovno je rekla da će lično da joj dođe glave, samo ako Dejanu zafali dlaka s glave. Ne smem ni da pomislim na šta bi susret njih dve ličio. U čudu je šta joj je napravila od deteta. Ubeđeni su da to nisu čista posla i da ima veze sa nekim vradžbinama koje je Dalila pravila - kaže izvor iz Veternika za Star.

Kako se dalje navodi, Biljana ne zna da Dejan ima srčane probleme i da pije terapiju, a kada sazna za to, tek će joj tada biti teško.

Printscreen

 

Nikada u životu ga nisam videla ovakvog, nikada nismo imali takve situacije. Dejan je uvek bio jako dobro dete, dobar momak, dobar i u školi i kod kuće. Ja nikada sa njim nisam imala ni jedan jedini problem. On sada nikako ne sme da bude sam, znači mu što ima Sandru Rešić, Frana... Volela bih samo da ga zagrlim, da oseti da nije sam. Mnogo teško ovo podnosim. Nije Car ništa kriv, Dalila je ta koja je kriva za sve - rekla je očajna i zabrinuta Biljana.

UDALA SE MARIJANA MIĆIĆ! Glumica sija od sreće, ponosno pokazala burmu!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ex

04.11.2021 16:04

Ma jeste, toliko mu je lose da mu ne pada na pamet da napusti tu psihjatrijsku kliniku. Lova je lova, a sa tom spodobom ce se pomiriti kad zarade dovoljno.