TO JE ZATVORENA TEMA Dok ga majka i brat podržavaju, Dejan nastavlja po starom, Đedović ga urnisao: Ona te je rodila, a nju si u rijalitiju našao!
Foto: Youtube/Printscreen

Biljana Dragojević i David Dragojević, brat i majka Dejana Dragojevića, nakon što godinama nisu imali kontakt, podržali su Dejana u najtežem momentu u životu kroz koji trenutno prolazi, jer ga je supruga Dalila Dragojević ostavila u Zadruzi i uplovila u vezu sa Filipom Carem.

S druge strane Dejan ne može da zaboravi, kako kaže, to što mu je njegova porodica okrenula leđa, a po pitanju pomirenja i podrške koje su mu uputili imao je jasan stav.

- Hipotetički da znaš da te majka i David podržavaju, da li bi bio spreman da im oprostiš? - glasilo je pitanje.

Ne. To je zatvorena tema, nisu me podržali kad je trebalo. Podržali su osobu koju ne poznaju. Ne interesuje me ko će, pogotovo oni da me podrže. Gazili su me godinama, a sad da me podrže. Nema potreba niko da se raspada, niti te žalopojke - rekao je on.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Što se ti raspadaš, a nema potrebe? Ona te je rodila, a ti nju (prim. aut. Dalilu) u rijalitiju našao. Raspadala se jer je videla da će ovakav ishod biti - dodao je Đedović.

- Neću da se svađam. Bile su stvari gde nisu bili uz mene. Ne postoji da nisam bio dobar sin. Bio sam čistog obraza, kao i u ovom odnosu. Ja se sad kajam se i za svaku svoju suzu koju sam ovde prolio. Kad si rekao da su se pokrili i imali intimne dodira, to je za mene fuj i odvratno... Kao neka povraćka. Postoje neka hronološka dešavanja, koja će on morati da shvati - rekao je Dejan.

Ne ide da se ti posle ne znam koliko pokrivaš sa momkom... Gde je tu čast? Dalila i ja koji smo pet godina sakrivali to, ustajali i govorili da naše nismo videli. Sad kad je u žiži javnosti radi stvari transparetno. Njen obraz, njena čast. Žali Bože sa kim sam ja bio. Tema me ne interesuje. Svom tati bih rekao da ne menja mišljenje koje je stekao o Dalili. Nema potrebe da se on meša, niti bilo ko - ispričao je Dragojević.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Rekao sam za odnos sa majkom, okrenuli su mi leđa kad su mi najviše trebali. Gazili su me i prolazili pored mene kao pored groblja. Kad bude podela imovine, otićiću da uzmem šta meni pripada, ali tamo da idem, nema teorije - nastavio je Dejan.

- Jednu stvar koju znam je da to nije hipotetički, znam kako je David reagovao. Prvo je rekao da se sprdaju, verovao je njemu. To mu je bilo lakše da veruje. Jedne večeri kad smo se dopisivali, on je po**zdeo, hteo je iz Novog Sada da dođe, pričali smo dugo. Znam da se majka nije oglašavala, znam da je zdravstveno loše, jako. Znam da je Goran kod njih, sa njima i uz njih i da najmanje nema lepo mišljenje - dodao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MladenBg

28.10.2021 13:48

Ala je kod ovog tipa palo tesko pranje mozga. Koje je ovo stanje svesti. Places za opajdarom a majci neces da oprostis? Sta ti majci treba da oprostis? Sto te ova sotona smotala i kojoj si sluzio sve ove godine. Probudi se decko iz sna i dodji sebi. Ocigledno ne znas sta je sta, pa neka ti neko objasni. Ovo je muzno gledati koje su to metoda bile od srtane Dudlile Muljic.