PRVE LJUBOMORNE SCENE Car zamerio Dalili što peva dvosmislene pesme, evo šta mu je ona odgovorila na to!
Printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević su u jednom momentu napustili žurku. Naime, Car nije mogao više da gleda uplakanog Dejana pa je rešio da se skloni, a pored toga zafalilo je alkohola što je Caru bio dovoljan razlog da napusti žurku.

Njih dvoje su se uputili u izolaciju gde su krenuli strasno da se ljube, pa su potom krenuli u Belu kuću, gde su napavili pauzu u pušionici.

Dalila je krenula da peva u pušionici, što je Caru zasmetalo pa joj je to i prebacio, ali mi Dalila nije ćutala:

- Jesam ti rekao za to pevanje dvosmisleno? Još jednom to uradi, steraću te u sto p*čki materine, i nekome ću razbiti vilicu. A ti dvosmisleno pevaj. Mene nemoj da testiraš, razumeš. Guraj prst u šteker i testiraj da li će te otresti ili neće. Ako te otrese struja, neće ti biti dobro - rekao je Car.

- Ovo je neverovatno. Tako razgovaraj sa nekim drugim. Sa mnom tako nećeš, ništa loše nisam uradila - odbrusila je Dalila i izašla.

- Nemoj da me nerviraš, znaš da mi smetaju neke stvari - prebacio je Car.

- Pušili smo zajedno, ja sam izašao, ako si popušila, izađeš sa mnom. Čekao sam te deset minuta. Seljačke fore kod mene ne prolaze. Ostala je deset minuta, pevala pesme, a Marko i ovi konjušari tamo sedeli i pevali sa njom  - govorio je Filip.

- Ništa nisam uradila - nastavila je Dragojevićka.

- Čuo sam nešto dvosmisleno: "Neću da pušim tuđe, nego svoje". Te stvari meni nećeš da radiš - poručio je Car.

Dalila se potom istuširala i vratila u izoalciju gde joj je Car prišao i rekao kako njih dvoje treba da se ponašaju zajedno:

- Kad ja izađem, izađeš i ti... Tako i ja, rekla si mi šta ti sve smeta. Ti svima nešto filozofiraš, ima li negde da se nisi posvađala? - pitao je on.
Ne, kad nisu u pravu - rekla je Dalila.

- A ima li kad ti nisi u pravu? - nastavio je on.

- Retko kad - dodala je Dragojevićka.

Dalila i Car su nakon njegovog ljubomorisanja zbog Marka Osmakčića i rasprave završili u krevetu, gde su se pokrili, a zatim počeli da se prepucavaju, ali i razmenjuju vrele poljupce.

Izgleda da je Caru dosadilo da se samo ljubi sa njom, pa joj je stavio do znanja da želi nešto više. Car nije imao mira i želeo je da što pre ima odnos sa Dalilom. On je u jednom momentu stavio ruke u Dalilin donji veš, ali ga je ona naterala da izvuče.

Kada se Car primiro njih dvoje su nastavili da se maze i ljube ispog jorgana, dok nisu zaspali.

SARA RELJIĆ PREDSTAVLJA SRBIJU NA "MISS MULTIVERS"! Pevačica otkrila šta misli o potezu Valentine Petrović: Podržavam odluku da se povuče sa takmičenja!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading