SARA RELJIĆ PROGOVORILA O SKANDALU SA VALENTINOM PETROVIĆ: Podržavam odluku da se povuče sa takmičenja!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis,  Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, Valentina je povučena sa daljeg takmičenja, a Sara Reljić je osudila mešanje politike na manifestaciji ovakvog tipa.

 

 

- Šokirala sam se kada sam videla na društvenim mrežama spornu fotografiju. Zaista verujem da naša predstavnica nije imala lošu nameru, i kao što kaže, verujem da je to uradila u nekom naletu euforije. Ipak, kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju, moraš da vodiš računa o svemu. U Miss Yu kompaniji nas uče svemu, dosta rade sa nama na svim poljima, spremaju nas i na takve stvari koje su moguće. Na žalost, Valentinina trunka nepažnje ili nepromišljena odluka je dovela do ovog haosa. Iskreno, podržavam odluku i devojke, ali i Miss YU kompanije da se ona povuče sa takmičenja jer je u drugi plan stavljen izbor za lepotu, a u prvi politika, kojoj nikako nije mesto na ovakvim manifestacijama.

NE KRIJE DA JOJ SE SVIĐA OVAJ NAŠ GLUMAC Aleksandra Mladenović priznala ko je najbolji frajer na sceni, pa otkrila šta bi se desilo da joj priđe!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading