DEJAN NA TEŠKIM LEKOVIMA ZBOG DALILE Nakon što je pokušao da iskoči kroz prozor, Dragojević otkrio zadrugarima koji lek pije
Printscreen

Nakon što je Dejana Dragojevića javno ostavila njegova još uvek zakonita supruga, Dalila Dragojević, uplovila je u vezu sa Filipom Carem. Međutim to je Dejanu jako teško palo, s obzirom da je prinuđen da bude u istom prostoru sa njima, i gleda ih kako se grle i ljube.

Kada ih je video zajedno na jučerašnjoj žurci, pokušao je da pobegne iz imaginarijuma kroz prozor na spavaćoj sobi, a zadrugari su učinili sve da ga zaustave.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dragojević je potom pao na krevet i sve vreme plakao. U jednom trenutku Miljana Kulić upitala je koji lek Dejan koristi za smirenje, te je on otkrio da je u pitanju lek za srce. 

Koji je to lek? - upitala je Miljana. 

Zadrugar joj je ogovorio, a lek koji Dejan koristi, koristi se u teškim slučajevima za bol u grudima koji je posledica nedostatka kiseonika u srčanom mišiću, da zaštiti srce od ponovnog infakta miokarda.

Zadrugari i dalje pokušavaju da Dejana dozovu pameti, ukazujući mu na posledice koje mogu da ostanu i loše se odraze na njegovo zdravlje.

DALILA I CAR SE POSVAĐALI ZBOG PRAVILA PONAŠANJA Filip joj zamerio što se stalno raspravlja, evo šta mu je odgovorila!

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Zoks

27.10.2021 10:29

Idioti,zašto dečka ne puste da izađe kući

Paja

27.10.2021 11:12

Ovde se jasno vidi da je ovo sve nameštaljka i igra dalile i dejana prevaranta kako bi pokupili nagradu pa ubacili cara kao pijuna koji ništa još neshvata

Ђура

27.10.2021 12:54

Актер петпарачке приче . Потпуно безвредан лик. Нека лепо изађе на врата како би програм добио на динамици .

Anja

27.10.2021 13:20

Ne mogu verovati da Dejan još nije shvatio sa kim je ziveo. Lepsi od nje, pametniji, a šta je najvažnije dobar covek. Da nije operisala nos svojim ponašanjem i pojavom ostavljala bi ukus prave vestice. Deki se je spasio i brzo će on shvatiti. Tužno je šta zadrugari prevaru od vestice ne tretiraju kako treba, da joj svi okrenu ledja, a jadna zemlja u kojoj Matora daje savete. Djedovic je ulizica teška, zbog svog partnera hteo sa mosta da skače, a Dejana ne razume, podržava vesticu a brzo će se okomiti na nju kada čuje koliko je narod ogorčen na nju i Cara bez prestala - u ponoru, a kada se njegovi oglase, biće svašta, a i njeni, jedan je Deki …..,.,