DEJAN ŽESTOKO OSUDIO DALILU! Dragojević se konačno dozvao pameti, brutalno odgovorio supruzi koja ga javno vara u rijalitiju pred milionima!
Printscreen

Dejan je napokon shvatio da srce njegove supruge, Dalile, sada pripada Filipu Caru, što ga je potpuno razorilo, a zadrugari su ga bezuspešno tešili. Stefan KarićMarko Đedović Sandra Rešić su mu se našli kao rame za plakanje, a u jednom momentu su uspeli da ga nasmeju, međutim pre toga, Dejan je besno udarao stvari po velelpnom imanju.

- Ne mogu, navikao sam, ja sam joj danas kupio kremu, da je iznenadim, navikao sam. I onda ona dođe, ja ne mogu da shvatim da ona tako ne razmišlja - govorio je Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Razumem, ti ne možeš da odeš u prodavnicu, a da joj ne kupiš nešto. Nešto najgore što može jeste da je vidiš da se ljubi sa njim - rekao mu je Karić.

- Mogao sam da dam ruku za nju, koliko sam poverenja imao. Ne znam... - kukao je Dragojević.

Nakon Daliline ispovesti o njenom bivšem partneru i životu sa suprugom Dejanom. Milan Milošević je dao Dejanu reč:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ono je povraćka. Shvatio sam da vidim neku novu nju, razočarao sam se, mogao sam ruku da dam za nju, sada ni nokat. Pokušaću sve da izbegnem, osećam da sam izbacio iz sebe nešto, u jednom trenutku kada budem presekao, videćete. Ja ovde na pretresu čujem mnoge stvari, pa sklapam kockice. Svestan sam da sam izgubio Dalilu. I dalje se smatram krivcem, nisam video napolju da sam je ugušio. Ona neka radi kako joj odgovara, od danas je za mene providna - ispričao je Dejan.

I FIlip Car je prokomentarisao celu situaciju, pa je priznao da ni njemu nije svejedno nakon priče koja se desila:

- Sve mi je bolesno, voleo bih da mu se ovo ne dešava, da mu se ne gnječi mozak. Ja ću izaći kad mi pukne film! Ne da mi se slušati sve ovo, ova pitanja, njena muka, moja, njegova, u jednom momentu njega ne shvatam, u drugom momentu bih možda i zaklao nekoga na njegovom mestu. Dečko je prav, lep, pametan, ne znam šta bih napravio. Propada mi se u zemlju, gadi mi se. Nisam ispravan, karma će me stići - pobesneo je Filip.

UDATA DALILA OZVANIČILA VEZU SA FILIPOM! Zadrugari nisu mogli da obuzdaju strasti, prštali uzdasi i poljupci u izolaciji, molila produkciju da okrenu kamere!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading