PROŠLI SMO PAKAO, RAZARA ME ŠTO NEĆEMO POSTATI RODITELJI Dejana istina potpuno porazila, ne jede, ne spava samo plače i tuguje
Printscreen

Dejan Dragojević tokom celog dana tuguje zbog kraja braka sa Dalilom, te ne prestaje da plače, a Sandra Rešić sve vreme pokušava da ga uteši.

On je postao svestan trenutne situacije, ali mu i dalje sve teško pada i ne može da prihvati činjenicu da njeno srce više ne pripada njemu:

- Izgubio si ti... Rekla bih ti neku stvar, ali ti neću nikada reći. Nisi ti samo sad izgubio, izgubio si odavno - govorila mu je Sandra.

- Ma, ja sam na tu priču stavio tačku odavno. Ne mogu da verujem, povraća mi se - tugovao je Dejan.

Printscreen

 

- Plači kad ti se plače, ali probaj i da treniraš malo mozak. Ti plačeš što gubiš ženu, to je normalno, probaj samo da se navikavaš. Izgledaju kao par, a ti da si gej drug - nastavila je Sandra.

- Ne mogu skroz da je pustim, ne mogu. Neka završi to što je započela. Koliko smo se borili za sve, da napravimo kuću, imali smo i ideje neke - rekao je on.

- Razbolećeš se. Ne spavaš, ne jedeš.

Printscreen

 

- Ja sam sve bazirao da imamo uspomene. Svi telefoni puni slika, svaki trenutak je zabeležen. Kada nam je dosadno, uzmemo i gledamo sve te stare snimke i slike.

- Prebolećeš je. Biće ti lakše, nekad će ti biti samo lepa uspomena.

- Ne mogu da svarim to da ona i ja nećemo biti roditelji. Zamišljao sam nju. Šta je sve proživela da bi postala majka, i sad ovako ostalo zaleđeno. Bio je pakao. A ona je bila najsrećnija.

Printscreen

 

- Bićete roditelji, možda ne jedno sa drugim, ali bićete. Precrno razmišljaš. Imala sam u porodici da su sve dali za vantelesnu oplodnju, i sada su usvojili dete i srećni su. Ožalio si je kao da je Bože me oprosti umrla - govorila je Sandra.

DALILA JE BILA ZALJUBLJENA I U KARIĆA, ŽAO MI JE DEKIJA! Bora Santana opleo po Mujićevoj i Caru, a nije štedeo ni Mimu

 

Komentari (0)

Loading