DALILA JE BILA ZALJUBLJENA I U KARIĆA, ŽAO MI JE DEKIJA! Bora Santana opleo po Mujićevoj i Caru, a nije štedeo ni Mimu
Printscreen

Bora Santana poznat je javnosti kao bivši zadrugar, a njegovo ime često se spominje i u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Između ostalog, Milana Mima Šarac otkrila je detalje veze sa Santanom, što je potvrdio i njegov prijatelj, Bane Čolak.

Foto: Youtube/Printscreen

 

On se do sada na ovu temu nije oglašavao u medijima, a sada je otkrio istinu o odnosu sa Mimom, kao i njegovo mišljenje o pevačicinoj trenutnoj aferi sa oženjenim Nikolom Grujićem Grujom:

- Nemam određeno mišljenje, ja sam devojku video par puta, viđali smo se kratko u Budvi, nije to bila neka ozbiljna veza bila, zezanje neko. Ništa mi ovo nije neočekivano, nju i bije takav glas, nije ona nešto elokventna,zanimljiva, ne može drugačije da skrene pažnju na sebe. Jednostavno je morala nekako privući pažnju, a ta afera sa oženjenim čovekom joj je slamka spasa. Evo, sad baš pričam sa drugom iz Šida, nju niko ni ne poznaje, prosto mora nekako da se istakne - rekao je Santana.

Foto: Massnori Josida

 

O braku Dalile i Dejana Dragojevića bruji javnost, a njihov krah izazvao je i danima izaziva lavinu reakcija. Filip Car u sve je umešao prste, a kako Bora poznaje sve aktere ove priče, interesovao nas je i njegov komentar na tu temu:

- Ništa to nije čudno, Filip je neko kome nije bio problem sa se smuva sa devojkom svog prijatelja, zašto bi mu bio problem da to uradi sa udatom ženom? Kao što je Osman rekao, Dalila je očigledno slaba na zelene oči, kakve imaju i Car i Stefan Karić. Ostavila bi ona Dejana i pre, samo da joj je Karić dao neki znak, sad sam siguran da je bila zaljubljena i u Stefana. Katastrofa, žao mi je Dekija, Dalila je sve to osuđivala, a sada je uradila možda i najgoru stvar od svih - govorio je Bora.

KRISTIJAN ZAVAPIO ZA POMOĆ Kristina i on pretrpeli veliki gubitak!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading