FILIP CAR ZGROŽEN DALILINOM PRIČOM O INTIMI: Degutantno, mene je bilo sramota!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku emisije Pitanja gledalaca, pitanje je bilo postavljeno Filipu Caru.

Šta te sada sprečava da priđeš Dalili kada je slobodna? - glasilo je pitanje.

- Izgleda da nisam pravi muškarac. Nisam ja prekinuo komunikaciju nego ona. Nakon onoga sinoć ne razgovaramo, ja sam samo rekao da mi nije bilo prijatno sve ono što sam čuo. Nisam rekao da je po*nićarka, nego da joj ne priliče te teme, ona to nije shvatila na pravi način. Mislim da ona treba meni da priđe a ne ja njoj, dosta je bilo mog prilaženja. Da je neko drugi na njenom mestu, možda bi mnogo više stvari zamerao, ali njoj ne - odgovorio je Filip.

- Dosta je hrabra i svaka joj čast. Što se tiče odnosa, ne mogu ja siliti nekoga, videćemo kako će biti - nastavio je Car.

Kada te svi napadnu ti se spetljaš, zašto onda to zameraš Dalili koja se jako dobro bori sa svima kada je napadaju? - glasilo je drugo pitanje

- Jeste to istina, mnogo je jaka i bolje se nosi sa kritikama. Ja se lako pogubim i umem da se posvađam, lako planem. Ona bude u konfliktu pa brzo zaboravi pa se smeje i bleji, ja brzo izgorim. Ne znam šta se to očekuje od mene, kako da reagujem na to kada devojka koju ozbiljno gledam priča o sek*u i svojim fantazijama. Za mene je to degutantno, ne ide prosto joj ne priliči, nisam to očekivao od nje. - rekao je Filip.

Maja je isto tip koji nema problem da priča o istoj temi, kako ti to tada nije smetalo? - pitala je voditeljka.

- Nju gledam drugačije, nekako mi je ozbiljnija. Od nje to nisam očekivao. Verujem da ona sada kada razmisli o tome se kaje, jer isto to slušaju njeni roditelji - jasno je rekao Car.

- On je zaljubljen čovek pa mu smeta sada sve. Prošle godine je podržavao sve te devojke koje jasno govore o svemu i bilo mu je top ali nije bio zaljubljen u njih. To je totalno druga stvar. Mislim da treba da joj se izviniš, nije to tako lepo ispalo. Ovamo ti smeta šta je rekla a ti je dodatno use*eš svojim komentarom - rekla je Rešićeva.

- Nisam rekao da jeste, nego da priča "kao po*nićarka", to nije isto. Ako je sve to tako lagano, zašto ti ne pričaš o tome, eto koliko si ovde dugo a nikada nismo čuli šta voliš i kakva si u tim stvarima. Nemojte vi meni govoriti šta je ispravno šta nije, ja valjda najbolje znam. Žena u problemima do guše, a da o tome polemiše - nastavio je Car.

PLAŠIM SE SAMO DA NE BUDE SMRTI Vesna Rivas otkrila Daliline tajne: Dejana i Cara će šutnuti, već ima dečka koji je "malo oženjen"!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading