PLAŠIM SE SAMO DA NE BUDE SMRTI Vesna Rivas otkrila Daliline tajne: Dejana i Cara će šutnuti, već ima dečka koji je "malo oženjen"!
Foto: Printscreen/instagram

Vesna Rivas i Dalila Dragojević nekad su bile bliske, a sada je pevačica otkrila šta zna o nekadašnjoj drugarici.

Naime, kako Vesna tvrdi na svom Instagramu, Dalila neće biti ni sa Carem, a ni sa mužem Dejanom Dragojevićem, jer napolju ima treći plan.

PLAŠIM SE SAMO DA NE BUDE SMRTI Vesna Rivas otkrila Daliline tajne: Dejana i Cara će šutnuti, već ima dečka koji je

Foto: Printscreen/instagram

 

- Aman ljudi, ona Dalila ima "target napolju". Njemu šalje srca, a ova dva bilmeza koristi za svoju igru. Dejana da do kraja serijala otkači i lobodna izađe napolje, a Car je "šipka" i "živa lutka tog tajanstvenog"... Setite se Stanije i Filipa P. (za vreme "Farme 4" non-stop je slala signale "onom napolju"). Ja znam ko je, ali ne mogu javno, jer je tip "malo oženjen". A radi i po trećoj liniji fronta, a to je Matora. Ona joj treba i tamo a naročito napolju, kada izađe. Matora joj je ulaznica za Beograd, za "tajne poslove" i kombinacije, i zato je poželjno da bude samostalna. Tako će brzo zaraditi i pare i isplatiti Dejanaza ona tamo ulaganja u Šepak... To je njen plan... A ako krene po zlu, mislim van njenog plana, Dejan je buzga, sve je već pripremjeno, da je ovo igra... Ima samo jedan mali problem, ni jedno od njih dvoje neće pobediti makar dubili na glavi do kraja sezone, videćete. Na sve su spremni, ali... Ni rijaliti više nije kao pre, druge stvari narod očekuje tu da vidi, za pobedu... Dugih je još osam meseci, treba guslati... A ima još ljudi i tek će ulaziti. Ja se samo plašim da ne bude smrti u rijalitiju... Ima tu dve - tri tempirane bombe.

LEPI MIĆA RAZOTKRIO DALILIN PLAN Dragojevićka se neće zaustaviti, evo šta je krajnji cilj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading