STANIJA JE POBEGLA OD NJEGA Čim je saznala za ovo, Dobrojevićka tražila od produkcije da izađe iz "Zadruge 5"!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku jučerašnjeg dana, u "Zadrugu 5" stiglo je pismo od Velikog šefa u kom je pisalo:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Dragi zadrugari, vreme je da Stanija napusti Belu kuću, s obzirom na to da ona nije regularni takmičar, već specijalni gost - pročitao je Sandi.

- Zadrugari, bilo mi je zadovoljstvo, želim vam svu sreću, možda se vidimo - rekla je Stanija, a zadrugari su prišli da se pozdrave sa njom.

Printscreen

 

 

Međutim, sada je isplivao pravi razlog njenog izlaska.

Naime, kako otkriva izvor blizak starleti, Stanija je morala da napusti rijaliti, jer se uskoro očekuje ulazak bivšeg robijaša Kristijana Golubovića.

- Stanija je odmah znala da će u rijalitiju ostati samo mesec dana. Ostala je dužna da određeno vreme provede vreme u "Zadruzi", jer je još prošle godine potpisala ugovor za četvrtu sezonu u koju nikada nije ušla. Svima je već poznato da se sve to dogodilo, jer joj je Kristijan sramno i javno pretio kako će zbog njega videti šta je pakao - poručuje izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Sada kada je Stanija izašla, uskoro se očekuje i ulazak bivšeg robijaša Kristijana Golubovića i njegove ljubavnice Kristine Spalević. Sve je namenski urađeno, kako se Kristijan i Stanija ne bi sreli u petoj sezoni. Ovo je bilo mimiolaženje suparnika - zaključuje izvor.

Podsetimo, Stanija je i sama priznala u toku rijalitija da će njeno učešće u petoj sezoni trajati mesec dana i da je na toliki vremenski period potpisala ugovor. Da li će se ponovo vraćati u "Zadrugu", ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNA ISPOVEST RIALDE KARAHASANOVIĆ! Pevačica otvorila dušu za Alo! i priznala: Kenan je rekao da sam ku*va, pa me je udario!

Komentari (0)

Loading