EKSKLUZIVNA ISPOVEST RIALDE KARAHASANOVIĆ! Pevačica otvorila dušu za Alo! i priznala: Kenan je rekao da sam ku*va, pa me je udario!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je Alo! ekskluzivno otkrio da je Kenan Tahirović nakon burne svađe udario svoju devojku pevačicu Rialdu Karahasanović, maneken je to brže- bolje demantovao za jedan bosanski portal. Kako je rekao, do sukoba je došlo, ali isti nije bio toliko buran kako je predstavljeno u medijima. No, fotografija na kojoj se vidi da je Rialdi od siline udarca pukla usna, govori drugačije.

EKSKLUZIVNA ISPOVEST RIALDE KARAHASANOVIĆ! Pevačica otvorila dušu za Alo! i priznala: Kenan je rekao da sam ku*va, pa me je udario!

Foto: privatna arhiva

 

 

U ekskluzivnoj ispovesti za Rijaliti plus, Rialda otkriva šta se zaista desilo i priznaje da je u jako lošem psihičkom stanju zbog toga što nije uvidela pravu istinu tokom svoje veze sa manekenom.

Da li je istina da te je Kenan udario i kako je do toga došlo?

- Jeste, istina je! Bili smo u kolima na putu do lekara i tada je sve počelo banalnom svađom. Međutim, on je počeo da me vređa, psovao mi je boga i nastao je opšti haos. Pri povratku u moj stan, pokušala sam normalno da razgovaram s njim, međutim, on je samo ponavljao kako sam ja kurvetina i da su ljudi u pravu za sve što su mu govorili o meni. Nakon toga sam i ja uvredila njega, a on se okrenuo i pljunuo mi u lice. U afektu sam mu uzvratila, a onda me je on udario.

EKSKLUZIVNA ISPOVEST RIALDE KARAHASANOVIĆ! Pevačica otvorila dušu za Alo! i priznala: Kenan je rekao da sam ku*va, pa me je udario!

Foto: Ataimages

 

Otkud vas dvoje ponovo zajedno, kada ste prethodno raskinuli?

- Želela sam da pokušamo da ponovo budemo zajedno. Volela sam ga i nisam mogla da se pomirim sa činjenicom da to nije onaj isti čovek sa kojim sam provela deset meseci u rijalitiju. Za mene je to bio veliki poraz. Pokušavala sam svakodnevno da nađem neko opravdanje za sve njegove postupke nakon što smo izašli iz rijalitija, čak sam i u sebi tražila krivca. Zaista sam želela da uspemo kao par, želela sam da ponovo budemo zajedno nakon raskida, ali sada vidim da je to bila jedna velika greška.

Da li ćeš preći preko ovoga što ti je uradio?

- Nikada!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST RIALDE KARAHASANOVIĆ! Pevačica otvorila dušu za Alo! i priznala: Kenan je rekao da sam ku*va, pa me je udario!

Foto: Ataimages

 

 

U vašoj vezi je uvek delovalo kao da si ti loš, a on dobar policajac... Kako to?

- Dobro si primetio, a to je i sada ispalo tako. Ja sam lažov koji želi njega da optuži i uništi, a on je u celoj ovoj priči nevin. Nakon što se pojavila informacija da me je udario, dobila sam na hiljade jezivih poruka i to uglavnom od žena koje mene osuđuju i napadaju. Očigledno da je naših deset meseci veze bila kalkulacija sa njegove strane i da je samo želeo da predstavi sebe u jednom svetlu koje nema veze s njegovom pravom prirodom. Verovala sam mu, a on je samo gledao svoj interes.

Deluje da Kenan nikada nije stao u tvoju odbranu, što su primetili i zadrugari dok ste boravili u rijalitiju. Da li je tako bilo i kada ste izašli iz Zadruge?

- On se i u rijalitiju družio sa ljudima koji su mene vređali i ponižavali, ali ja jednostavno nisam želela tome da pridajem previše pažnje. Smatrala sam da on nije tip muškarca koji će da se svađa i tuče zbog banalnih svađa i koškanja, koja su normalna za rijaliti program, pa sam zato i prelazila preko svega. Međutim, njegovo pravo lice se videlo kada smo izašli napolje jer je tada počeo još gore da se ponaša. Njegovi fanatici (fanovi) su mene vređali, napadali, pravili teorije zavere, a sve to bi on podržavao tako što je s njima razmenjivao poruke i uzvraćao im lepim rečima. Čak je i njegov brat podržavao neke stranice na društvenim mrežama na kojima su mene degradirali, a onda sam saznala od administratora tih grupa da se svi oni privatno druže. Iskrena da budem, sve to mi je jezivo i kajem se što ranije nisam videla u šta se upuštam. Poražavajuće je kada vidiš da čovek kojeg voliš kalkuliše i sve radi zarad lajkova na društvenim mrežama.

EKSKLUZIVNA ISPOVEST RIALDE KARAHASANOVIĆ! Pevačica otvorila dušu za Alo! i priznala: Kenan je rekao da sam ku*va, pa me je udario!

Foto: Ataimages

 

Kakvi su ti planovi za dalje?

- Imam u planu da završim poslove koje sam odavno započela, a nakon toga odlazim na odmor. Nikada više nisam bila zatrovana negativnom energijom kao sada i pod hitno mi treba jedan novi početak.

Uskoro modna linija

Šta se dešava sa modnom linijom koju si pokrenula?

- Imala sam nekih nepredviđenih situacija u proizvodnji, ali smo to sada rešili i očekujem uskoro da predstavim svoju kolekciju.

Ne razmišljam o rijalitiju

Da li bi ponovo ušla u Zadrugu?

- Iskrena da budem, ne razmišljam o ulasku u rijaliti jer sada imam neke druge lične planove, ali najviše mi treba psihički oporavak. Nakon toga, idem dalje!

DISKVALIFIKACIJA?! Mensuru pala roletna, Ajdarpašić nasrnuo i gurnuo cimera, obezbeđenje uletelo momentalno!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Alma

19.10.2021 11:22

I dalje lažeš Rialda, ti i neznaš drugačije. Ponavlja ti se prošlost, svaku svoju vezu si završila na isti način, a to je vriska,dreka, nasrtanje na partnera i, svi su te ostavljali a ti ih onda optuživala da su nasrtali na tebe. Prije tebe a isto tako i poslije veze sa tobom, svi tvoji partneri nisu imali u svojim vezama problema sa nasiljem i dugovima a ti Rialda jesi uvijek. Pa kako to da svi ne valjaju a ti dobrica? Loša ti reklama, opet si se ukopala sama. U Saeajevu svi kažu da je Kenan zlato a da si ti mnogo loša osoba. Tato si i pobjegla iz svog grada ali, svačija prošlost ide sa njim, od prošlosti se ne može pobjeći. Ipak ti želim bolju budućnost u kojoj ćeš postati iskrena i prihvatiti istinu o sebi. Ti nisi i nikad nećeš biti muzička zvijezda!

Dana

20.10.2021 14:38

@Alma - Od srca ti zelim da dozivis pljuvanje I udaranje kao ona, I sve zene Koje to podrzavaju. Bog sve vidi.