BESAN KAO RIS Car opleo po Mensuru, Tomoviću i Janjušu, a onda ponizio Dejana pred Dalilom: Bila bi sigurnija uz mene!
Printscreen

Iako je odlučio da ode do Bele kuće da večeras, Filip Car je samo uzeo hranu i otišao nazad do sobe za izolaciju kod Dalile Dragojević jer je u kući video Mensura Ajdarpašića, zbog čijih komentara od danas i dalje besni.

- Ne mogu da jedem tamo, serija je, dreka... - rekao je Car Dalili.

Car je potom ponovo opleo po Mensuru, Janjušu, ali i svom prijatelju Vladimiru Tomoviću, a potom i Dejanu Dragojeviću.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Meni je on drag, ali j*be maloletnicu, sa onom drugom se tukao... I on će meni da priča što šarmiram tuđu ženu... Pitao bih ga li to radi da bi skupljao plus kod naroda... Nego sam obećao da neću neke stvari. I Dinu znaš kako bih šamarčinu zavalio, nego moram da ćutim svima. I Čaprićka danas, pita me što je ne branim... Ja sam došao do Mensura ispred face, jer samo uvažavam kad sam tu. Tako sam i Tomoviću prošle godine u garderoberu, ispoštovao me je, sad smo prijatelji. A ovo na 20 metara kad neko viče, čoban tera ovčice, koga on straši... Počeo da plače danas... Šta, treba da dobije menstruaciju? To nisam ni kod Vladimira voleo, dolaze kao popovi u Zadrugu, a ne znaju gde će od svojih sr*nja... Šakom je Vladimir udario ženu, nema prava meni da priča nešto... Mene su Mina i Aleksandra prošle godine, ništa im nisam uradio. Jednom sam ženu udario u životu. Ja nemam to u sebi, ja ne prezam od toga što smo na televiziji. Nego imam sestru kod kuće i polusestre, inače da imam to u sebi, odrao bih ih sve prošle godine šta su mi radile i kako su me udarile... Mogu da nap*šim, ali da udarim ne mogu... I onda mi on priča neke stvari. Ima još jedan momak ovde koji mi priča neke stvari, a znam šta radi vani... Janjuš isto ustao nešto i počeo... Jednom se pravi greška, koja njegova greška... Došao u rijaliti, imao dve afere u prvoj, pa u trećoj, pa dalje... Meni su oni nejasni. Zamisli da Mensur udari šamar Dinu sutra, da ja ustanem i kažem: "Šta je ovo, da li je moguće?". Prošle godine kad sam udario Cveleta, Tomović je prvi ustao, a on se tukao po rijalitijima - govorio je Car.

- A da sam ja na Dejanovom mestu, već bih potpisao papire za razvod - rekao je Filip.

- Njemu ništa loše nije urađeno, vi hoćete da mu uništite ljubav - odgovorila je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- To je to što sam rekao, da ću ja na kraju da budem kriv. Ja jedino Dejana ne mogu da provalim. Da li ti on nabija grižu savesti, da li glumi žrtvu, da li te toliko voli... Izluđuje me koliko mi je nejasan - nastavio je Car.

- On me voli. I ja njega volim najviše na svetu - poručila je Dragojevićka.

- To može da se tumači, voliš ga, ali kako, kao tetku svoju? - pitao je on.

- Ja kad volim, to znači da bih poginula za nekog - rekla mu je ona.

- Samo bih voleo da vidim muškarca koji trpi ovo što Dejan trpi. Ti bi se osećala sigurnije uz mene nego uz njega... Nisi ti kriva što provodiš vreme, nisam ja, nego on, vaš brak - rekao je Car.

- Sad bih te poslala, bolje da se ne izražavam... - odbrusila je Dalila.

JOVANA JE NESREĆNA! Osman Karić progovorio o Stefanovom učešću, a evo da li je Ljubisavljevićeva još uvek u njihovoj vili

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading