JOVANA JE NESREĆNA! Osman Karić progovorio o Stefanovom učešću, a evo da li je Ljubisavljevićeva još uvek u njihovoj vili
Printscreen

Stefan Karić poznat je široj javnosti po svojim ljubavnim romansama i aferama u rijalitiju ''Zadruga'', a nakon što je atraktivna zadrugarka Sanja Grujić priznala da gaji jake simpatije prema njemu, oglasio se njegov otac Osman.

Osman je za gorepomenuti portal prokomentarisao novu, potencijalnu snajku, a otkrio je i kako na sve ovo reaguje Stefanova aktuelna devojka Jovana Ljubisavljević, kao i da li je još u vili Karića.

Printscreen

 

- Kad je reč o Sanji Grujić i njenoj izjavi da joj se sviđa Stefan Karić, nisam iznenadjen. 99% devojaka to misli samo se ne izjašnjava. Stefan je dopadljiv dečko, svestan sebe, ima taj bejbi fejs, umiljat je i ima osmeh od milion dolara. Baš sam pristrasan, ali zaista je tako - kaže Osman kroz osmeh i dodaje:

- Što se tiče Sanje slabo obraćam pažnju na tu devojku zbog aktuelnijih tema koje se dešavaju u Zadruzi, ona mi je još uvek neko po strani, da ne kažem nebitan lik. Mozda će vremenom ući u neku priču, pa cu moći da je ocenim. Što se tiče Stefana, ne sumnjam u njegovu ljubav prema Jovani Ljubisavljević - Karić, tako da sam siguran da neće ulaziti u bilo kakvu vezu, pa tako ni sa Sanjom Grujić - poručio je Osman i otkrio zbog čega je Jovana u poslednje vreme jako nesrećna:

- Što se tiče Jovane i onog što ja mogu da vidim i zaključim, jako je nesrećna zbog razdvojenosti sa Stefanom. Veći deo dana provodimo svi pored malog ekrana, gledajući Zadrugu. Da, živi sa nama u kući i smatramo je članom svoje porodice - rekao je Karić i priložio fotografiju kao dokaz da je Jovana još u njihovoj vili, kao i da su u idiličnim odnosima sa njom.

KATASTROFA! MIKI PREVARIO ŽENU! Đuričić nije izdržao ni dva meseca, ali nije on kriv!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading