KAKVA ZATUCANA SELJAČINA! Mensur udario na roditelje maloletne Milice, zadrugar žestoko ponizio devojku, javnost zgrožena!
Printscreen

Mensur Ajdarpašić primetio je da se Milica Veselinović nešto kasnije probudila, zbog čega nije bio oduševljen, pa joj je kroz šalu to zamerio, a onda se na to nadovezao i Marko Osmakčić:

- E, jadan ja, ako mi žena bude ovakva, ako bude ustajala u 14h, samo ću večeru imati - šalio se Mensur.

KAKVA ZATUCANA SELJAČINA! Mensur udario na roditelje maloletne Milice, zadrugar žestoko ponizio devojku, javnost zgrožena!

Printscreen

 

- Još samo da je odvikneš od pušenja - rekao mu je Marko.

- I ja sam Marka odvikla - pohvalila se Stanija.

- Ja ne razumem ni te roditelje koji tako mladoj deci dozvole da puše u tim godinama. Dao bih ja njima nešto drugo da puše, zdravije je - govorio je Mensur.

- "Kakva zatucana seljačina", "Neka sam sebi spremni da jede idiot" , "On je od onih što im je žena u kuhinji, a oni švrljaju na sve strane", "On je stvarno mentol, razočarao me je ovim stavom" - bili su samo neki od komentara besnih korisnika društvenih mreža zbog ovakvog stava kršnog Crnogorca budući da je jako mlad da bi ovako razmišljao.

PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA! Ovo se do sada nije desilo u Zadruzi, ukućanka prekršila ozbiljno pravilo i momentalno je kažnjena!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Шумадинац

15.10.2021 14:30

Ајде глупи муџахедину

Dragan Niš

15.10.2021 15:14

Koga je bre razočarao ovaj zatucani kromanjonac.On misli da je ova klinka naivna i da mnogo razmišlja o posledicama onoga što radi i izgovara.Deško se zeznuo gore nego sa Minom Vrbaški.