CAR ODUSTAO OD UDATE DALILE! Potez Dragojevićeve razbesneo Filipa, on uradio nešto što je zbunilo i ostavilo u šoku sve ukućane!
Printscreen

U izolaciji je Filip Car sačekao Dalilu Dragojević i pokušavao u par navrata da porazgovara sa njom, a pošto ona to nije učinila Car je napuistio izolaciju i odustao od Dalile.

- Dalila? Mogu li ti reći nešto ako si raspoložena? Šta ti je sa kosom? Kakve su ti to sadnice na glavi? Miki ovo nije ona devojka što je bila sa mnom, došla sa nekim petardama u glavi - dozivao je Car.

- Ajde reci šta imaš i šta si hteo i ućuti! Nebitno, kaži ono što si želeo, završi pa da spavamo molim te - dobacivao je Miki.

 

- Druže ona je došla bez kose! - vikao je Car.

- Možda je bollje sutra da kažem, kad se naspava dobro - rekao je Car.

Filip Car rano je napustio izolaciju, nakon što mu je Dalila Dragojević okrenula leđa i jasno stavila do znanja da ga neće saslušati, dok ju je on molio za razgovor.

Iako je pokušao zaspati pored nje, nešto mu nije dalo mira, pa je otišao u Belu kuću i zaspao na garnituri, a zadrugarima je ovo i te kako zapalo za oko, pa su svi posmatrali Filipa, koji nije mogao da se razbudi.

ON VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 5 Miljana će biti van sebe, a Maja Marinković ga ispraća!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading