JEFTINA RIJALITI PRIČA! Bivša zadrugarka optužila Dalilu i Dejana da lažu za sve i obmanjuju javnost, a nije poštedela ni Janjuša!
Foto: Youtube/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš, aktuelni takmičar pete sezone rijalitija "Zadruga", izazvao je veliku pažnju svojim učešćem.

Nakon turbulentnog raskida sa Majom Marinković, Janjuš je odlučio da neko vreme bude slobodan, a u Beloj kući ima više devojaka sa kojima flertuje. Jedna od njih je Marijana Zonjić, sa kojom je sinoć obnovio odnos.

Danas, dok je ležao na garnituri sa Marijanom, prisetio se svoje bivše devojke Aleksandre Nikolić, koju je pozvao da uđe u "Zadrugu 5".

Foto: Youtube/Printscreen

 

Takođe, Janjuš je istakao da bi voleo da je ovoliko šaljiv bio i u drugim sezonama, te istakao koliko su mu drage Aleks i njena rođena sestra. Aleksandra je za medije odgovorila na ovaj poziv:

- Shvatam zašto želi da uđem. Naše druženje je bilo, verovatno, nešto najlepše što je doživeo prošle sezone ha-ha. Stvarno nam je bilo lepo dok nismo stupili u vezu, koja se, znate već kako, neslavno završila - započela je Aleks, pa nastavila:

- Koliko sam propratila, Janjuš se ove sezone zeza sa svim mogućim devojkama, a najzanimljiviji mi je sa Deniz - ispričala je Nikolićeva, pa otkrila da li bi mu se pridružila u Beloj kući:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Od mog ulaska nema ništa, super mi je napolju, ne bih ja tu ništa menjala - dodala je ona.

Odnos koji ovih dana najviše potresa Belu kuću i intrigira zadrugare i javnost je svakako onaj između udate Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji ne krije simpatije prema njoj, a smatra da su mu one uzvraćene, ali da da Dragojevićka to ne želi da prizna.

Kako je i Car Aleksandrin bivši dečko, prokomentarisala je ovu priču:

- Car i Dalila, ha-ha... Meni je to jeftina rijaliti priča - rekla je kratko Nikolićeva.

NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Bivši dečko Sandre Rešić se oglasio i otkrio prave razloge raskida, a potom šokirao ovom brutalnom izjavom!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
ja

14.10.2021 10:56

Boze ljudi ja ga nebi da je svet njegov zamisli kakva krmaca moras biti da bi bila sa njim.