NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Bivši dečko Sandre Rešić se oglasio i otkrio prave razloge raskida, a potom šokirao ovom brutalnom izjavom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miroslav Ilić, sada već bivši dečko Sandre Rešić, je u svom intervjuu za medije otkrio kako komentariše učešće svoje bivše devojke i zbog čega su oni zapravo raskinuli.

Na pitanje u kakvim su trenutno odnosima i šta misli o tome što je ona ušla u rijaliti "Zadruga", imao je da kaže:

- Mi smo u super odnosima, hvala Bogu. Ne znam, verovatno kad je ulazila u "Zadrugu", mislim da joj je trebala neka promena u životu i da malo hajpuje svoju situaciju - rekao je Ilić.

Printscreen

 

Kada je reč o Sandrinom učešću u rijalitiju i o tome zbog čega su zapravo raskinuli, koji je pravi i jedini razlog, Miroslav je imao da doda:

- Ne pratim više, pošto nismo zajedno. Povod je bio u tome što se ohladio odnos i jednostavno kad nekog ne vidiš deset meseci, nemoguće je da opstane. Prvi put kada je bila u Zadruzi, mi smo bili u vezi. Tada je bila odlična, super se ponela, mogu samo da kažem reči hvale - rekao je Miroslav.

Na pitanje kod koga je zapravo došlo do ''hlađenja'' i da li Sandra ima šanse da osvoji prvo mesto u ''Zadruzi 5'', on je rekao:

- Možda više kod nje. Znaš kako, ja sam zaljubljen u Luciku, ona mi je sve u životu. Mislim da ima šanse da osvoji prvo mesto, pokazala je da su joj neke stvari bitnije od svega toga - rekao je on.

KONAČNO OTKRIVENO! Ovo su uslovi koje je Maja Marinković postavila za ulazak u Zadrugu, isplivalo i koliko će dobijati mesečno novca!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading