DEJAN NA IVICI NERVNOG SLOMA Dalila potpuno raskrinkana, otkrivena tajna poruka koju je Car dao zadrugarki, ukućani nemaju milosti!
Printscreen

Sinoć su u Zadruzi bila ''Pitanja gledalaca'', a sledeće pitanje voditelj je pročitao Dalili Dragojević.

- Stavljaš tačku na druženje sa Carem, po ko zna koji put, a jel shvataš da ti je on najiskreniji osmeh? - glasilo je pitanje.

- Da, smešno mi je zato što on lupi tako neku glupost, tad je to za zlatnog retrivera rekao Mikiju, ne meni - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- Da li ti je Dalila odgovorila u pisanom formatu na ceduljicu koju si joj dao? - pitao je Milan Cara.

- Nije, niti sam joj više pisao - rekao je Car.

- Napisao mi je da će biti iskren i da je pričao sa Stanijom i da ja treba samo da potvrdim Stanijinu priču - rekla je Dalila.

- Kad Dalila daje odgovore za crnim stolom, ja dobijem dijareju. Rečima mi je rekla, to je bilo kada je tek ova tema započeta ovde. Stanija je tada ustala i rekla da Dalila to radi u inat Dejanu. Napisao sam, ajde da sad se završe ovi klipovi, ti potvrdi da je Stanija upravu, jer se i ja slažem sa tim, pa da se završi ova tema. Prišla mi je potom u veceu, prao sam zube i rekla da je glupo što sam joj ti pisao - rekao je Car.

Printscreen

 

- On meni posle toga pisao ništa, niti sam ja njemu pisala ikakve ceduljice. Povredilo te je to što ti je Viki rekla da si zajebancija - ubacila se Dalila.

- Da to me je povredilo, jel si srećna sada? Sa mnom ti nema takvih mudrolija - rekao je Filip.

KONAČNO OTKRIVENO! Ovo su uslovi koje je Maja Marinković postavila za ulazak u Zadrugu, isplivalo i koliko će dobijati mesečno novca!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading