KONAČNO OTKRIVENO! Ovo su uslovi koje je Maja Marinković postavila za ulazak u Zadrugu, isplivalo i koliko će dobijati mesečno novca!
Foto: Youtube/Printscreen

Sada je već izvesno da će Maja Marinković biti nova zadrugarka u petoj sezoni. U javnosti se već uveliko šuškalo o tome, a sada je njen prijatelj to i potvrdio.

- Maja se već uveliko sprema za petu sezonu rijalitija “Zadruga” i svesna je da će unutra napraviti odličan šou. Dugo se premišljala da li je nova sezona rijalitija za nju, ali primamljivi honorar koji je dobila od produkcije oborio ju je sa nogu. Priča se da je blizu 5.000 evra mesečno dobila da se u rijalitiju osveti Marku Janjuševiću Janjušu i Filipu Caru - priča izvor i dodaje:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Maja se nakon kratkog dvoumljenja odlučila da uđe u petu sezonu i to se može dogoditi svakog dana. Međutim, ona je uz to smislila i dobar plan kojim će uspeti da raskrinka, sada već dva bivša momka, Cara i Janjuša. Naime, njoj je zasmetalo što je Car u okviru rijalitija vara sa Sandrom Čaprić i želi po svaku cenu da mu se osveti. Odlučila je da zavede visokog crnog momka u rijalitiju i tako mu napakosti. Nije još uvek otkrivala koji je to momak, ali svi sumnjaju na Marka Osmakčića - dodaje izvor.

ĐUBRE MATORO, JE*EM LI TI MAMU... Procurio skandalozni snimak gole Maje Marinković kako brutalno psuje i vređa rođenog oca?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading