NIKOME NIJE JASAN NJEGOV POSTUPAK Dejan na stubu srama zbog pravdanja Dalile, zadrugari nikad brutalniji sasuli Dragojeviću sve u lice!
Printscreen

Sinoć su u Zadruzi bila Pitanja gledalaca. Naredno pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević bilo je za Dejana Dragojevića:

- Da li si svestan da je situacija sa Filipom mnogo jača od svega , pusti je da bude srećna, nemoj biti kao Ša? - glasilo je pitanje.

- Ja je puštam da bude srećna. Noramalo je da zaplačem, zbog nas dvoje. Ne znam šta da radim, ja bih je pustio da bude srećna - rekao je Dejan.

Printscreen

 

- Volim te dovoljno da te pustim da odeš, a to znači sam te voleo više nego ikao - citirala je Miljana.

- Dejan je svestan svega, a Filip i Dalila se nikada nisu pomazili, a njiova je emocija mnogo veća od one koje prikazuju. On zna da je ona zaljubljena ali onto poriče. Dalila blista od kako je sa Carem u izolaciji, njoj to znači. Dejan bi nju da opravda, a svi razmišljaju da ona bleji sa Dejanom, samo u vreme emisije, a sa Carem uvek. Njih dvoje su zaljubljeni, a ne znaju gde se nalaze, pogotovo on - rekla je Miljana.

Printscreen

 

- Zamisli kada ne želiš da odgovoris, a ona mu kaze koliko je.- Meni je ovo za cedevitom hit, ja se smejem sve vreme. Dalilu nervira kada joj Dejan prebaci nešto pa se izvinjava, nju to nervira - rekla je Matora.

- Dejanu jeste loše, on bi stalno bio sa njom, a nju to smara. Ispod mire ... On nije naivan momak, onje lik koji trpi sve, ali kada pukne. Mislim da postoji hemija između nje i Cara, ali mora on da izvaga toliko, da bi mu ona ostala on mora da se potrudi. Ja Dalilu volim, ali tako je - rekao je Luks.

Printscreen

 

- Ovo je pomoć za njih da isplivaju neke stvari koje imaju u braku, a svi je napadaju, a on sve vreme govori kako joj veruje - rekao je Čolak.

- Da li će on govoriti da li je on lagan a nije, ali zamisli da on pita nju da li je zaljubljena - rekla je Sandra.

- Kako se ona ponaša kada je zaljubljena? - upitao je Čolak.

- Otvorenija, slobodnija, vesela je i ja znam da kakva je ona - rekao je Dejan.

- Ljudi nju nervira to što on nju i sada opravdava, a mislila je da će da je ostavi - rekao je Karić.

- Ja njoj ne mogu da tražim mane - dodao je Dejan.

KONAČNO OTKRIVENO! Ovo su uslovi koje je Maja Marinković postavila za ulazak u Zadrugu, isplivalo i koliko će dobijati mesečno novca!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ja

14.10.2021 08:59

Brani je zato sto jadan nezna gdje ce ako ga ona otjera kod svojih je sva vrata zatvorio pare sve ulozio sto je zaradjiva kod nje u selo i kud sad.

Šumadinac

24.10.2021 16:07

Prestao da jede svinjsko meso i pije alkohol , bravo Dalila teraj magarca da puzi , jaši ga do besvesti , zaslužuje to @