SMRŠALA JE PREKO 30 KILOGRAMA! Sandra Rešić je zbog ove brutalne rečenice krenula na dijetu, odmah se odrekla ove namirnice, a evo i šta sada jede!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Sandra Rešić pre "Zadruge" kuburila je s viškom kilograma jer nije mogla da živi bez slatkiša i gaziranih sokova, a danas izgleda znatno drugačije nego ranije.

Pre osam godina dogurala je čak do 88 kilograma i tada je prvi put rešila nešto da preduzme.

- Te 2013. godine bila sam najdeblja, imala sam čak 88 kilograma. Jedan čovek mi je rekao: „Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?" Zbog te njegove rečenice odlučila sam da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i radila vežbe sa trenerom. Urodilo je plodom, ali nisam bila potpuno zadovoljna - ispričala je Sandra pred ulazak u rijaliti.

Alo.rs

 

Rešićeva je uspela da dovede svoju kilažu u red tek kada je ušla u Zadrugu 4”.

- U rijalitiju sam poprilično smršala, ne znam koliko tačno, jer nisam imala vagu da se merim. Pred ulazak u "Zadrugu 5" imala sam 50 kilograma i nikad bolje nisam izgledala. Nastaviću da gladujem i da održavam ovu kilažu - priča Rešićeva, koja priznaje da ponekad ima krize i to zbog gaziranog pića.

- Baš sam bila navučena na taj napitak. Teško mi je i bez keksa i mleka. Volim sve što goji, ali verujte mi da je rijaliti najbolja dijeta. Tamo sam uvek gladna i nervozna, pa sam zato toliko drčna za stolom. Uglavnom spavam i ne stižem ni da razmišljam o hrani - rekla je ona.

Šta jede Sandra Rešić?

Doručak: Parče hleba i kuvano jaje 

Ručak: Meso i salata, a može i samo salate bez mesa 

Večera: kupus salata ili samo jabuka

NAOČIGLED MALOLETNE MILICE! Miljana zajahala Mensura, zadrugarka cimeru priredila nezaboravno iskustvo pred punom spavaćom sobom!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading