ŠOK! SMUVALI SE FILIP CAR I OVA ZADRUGARKA! Zadrugari ne veruju šta vide, Dalila neće ostati imuna na ovo!
Foto: Youtube/Printscreen

Dok su zadrugari analizirali odnos Vanje Rašove i MC Damira, Viktorija Mitrović i Filip Car su se "izolovali" u pušionici, a mnogi su primetili da je došlo i do poljupca, što je Viktorija priznala:

- Da li se vi samo ljubite ili ste u vezi sad? - pitala je Lorna.

- Samo se ljubimo - priznala je Viki.

- Nismo se ljubili - pokušao je da se izvuče Filip.

ŠOK! SMUVALI SE FILIP CAR I OVA ZADRUGARKA! Zadrugari ne veruju šta vide, Dalila neće ostati imuna na ovo!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Zatim su ispred Bele kuće zatekli Dalilu Dragojević, zbog čega je oboma bilo neprijatno.

- Da sam bio siguran u Maju... A zamisli da uđe i kaže mi "Pi*ko jedna, ja sam poštovala naš dogovor" - rekao je Car Viktoriji nakon poljubaca.

NIJE ON, JA SAM! Rialda uživo u emisiji prvi put otkrila prave razloge raskida sa Kenanom, spominje se u celoj priči i Sloba Radanović!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Armija fanova

13.10.2021 08:16

zarad gledanostij ,smešni komentari jpo medijima. Dalila se pokazala kao MASTER igr č u rijalitiju. Navukla je Cara da balavi, a zauzvrat ništa nije dobio.Onavoli Dejanado bola. Kakv "otkačeni Car", to nema veze a realnošću.Dalila je kraljica rijalitija, uspela je svima da pomuti razum, da nisu znali šta damisle. Izmedju njih ništa nije,niti će ikada biti. Dejan je za nju svetinja kao i njihov brak. Nikada ga Dalila ostaviti neće jer ga bezusovno voli. Bravo, za nju samo se dobro irala.....došla je u žižu javnosti,Deki je veznao, odlični su glumci.Zato i nije reagoao. Izbili su u prvi plan.Gledanost do usijana. Mlada Bosanka je kraljica rijalitija...Vodimo vas do pobede.Vaša Armija fanova. Idemoooo samo jakooooooo