NIJE ON, JA SAM! Rialda uživo u emisiji prvi put otkrila prave razloge raskida sa Kenanom, spominje se u celoj priči i Sloba Radanović!
Printscreen

Rialda Karahasanović bila je večerašnja gošća u Amidžiju i tom prilikom se dotakla svoje burne i turbulentne veze sa Kenanom Tahirovićem koji su započeli još u rijaliti Zadruga.

Budući da se do sada nije preterano oglašavalo po tom pitanju i nije otkrivala ko je tu koga ostavio, Rialda je sada, slučajno ili namerno, otkrila da je ona bila ta koja je presekla.

- Ja sam ga ostavila, nije on mene. Nismo zajedno, ali naravno ne može veza od godinu dana tek tako da se prekine, blokiramo se, pišemo, tražimo da se vidimo, pa odustanemo, ali ne, ipak nismo zajedno - rekla je Rialda, a voditelj Božo Dobriša se našalio da je on pun informacija i rekao jednu stvar koja je svima zaparala uši:

- Video sam da te je Kenan dovezao ispred, u stvari ne, ipak je to bio Sloba Radanović - rekao je Božo želeći da vidi Rialdinu reakciju, ali je bivša zadrugarka krenula da se smeje i rekla mu je da ne barata proverenim informacijama, što je nasmejalo sve u studiju.

PRELEPO DVORIŠTE I OGROMAN BAZEN! Ovo je velelepni dom Nadežde i Tome u Valjevu, a jedan detalj posebno privlači pažnju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading