JAKO SAM ZADOVOLJNA MILJANOM Oglasila se Marija Kulić i šokirala izjavom o ćerkinom ponašanju, a evo šta je rekla o pomirenju sa Zolom i aferama!
Printscreen

Miljana Kuli se na velika vrata vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, a neposredno pred ulazak u ''Zadrugu 5'' obnovila je svoju turbulentnu romansu sa bivšim zadrugarom Lazarom Čolićem Zolom.

Povodom čitave situacije oglasila se i Miljanina majka, Marija Kulić i u iskrenom razgovoru prokomentarisala ćerkin povratak u rijaliti, nastup na ''Zadrugoviziji'', ali i pomirenje sa Zolom.

Printscreen

 

- Jako sam zadovoljna Miljaninim povratkom, odlična je za sada otkako se vratila, zadovoljana sam nastupom na Zadrugoviziji, bila je super. Ali za sada sam samo zadovoljna - počela je Marija, pa dodala:

- Ne interesuje me njihovo pomirenje. Niti Anakonda, niti on u svemu tome. Iako uđe, nema šanse da podržim njihovu vezu, totalno me ne zanimaju - zaključila je Marija Kulić.

KARAMBOL U RIJALITIJU! Mensur šutnuo Stefana Mihića, zadrugar se zaleteo pesnicom na cimera, obezbeđenje reagovalo momentalno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading