ODAKLE MU PRAVO?! Mensur određuje devojci sa kim može da se druži, a udeljuje Martini komplimente
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što se završila podela budžeta, Martina Petrović dala je reč zadrugarima, kako bi prokomentarisali. Prvi se javio Mensur Ajdarpašić.

-Što se mene tiče, hvala ti na lepim rečima i velikom budžetu...Ovo je prvi ove sezone. To kod mene ne menja ništa, mogla si mi dati mali, isto bih se ponašao. Smatram da je podela bila mnogo opširnija i kvalitetnija, u odnosu na prethdni period. Smatam da neke stvari nisi trebala da odradiš, neko će ti skrenuti pažnju od učesnika. Ako želi da osudiš neku karakternu osobinu, ne treba da daješ budžet na odnosu kakva je ona sa nama - govorio je Mensur.

ODAKLE MU PRAVO?! Mensur određuje devojci sa kim može da se druži, a udeljuje Martini komplimente

Printscreen

 

- Zauzet si dečko, da se mešala Dalili i Dejanu, isto bih rekla - dodala je Martina.

- Bebica je moja ljubav i nju niko ne bi mogao da zameni ovde. Ovde ćeš da vidiš ko su tvoji prijatelji...Nema potrebe da se ljuti bilo ko od tvojih nazovi prijatelja. Sviđa mi se jako tvoj odnos sa Milicom, mislim da je vaše drugarstvo zdravo i da pristajete jedna drugoj. Deluješ mi kao pristojna devojka, nisam čuo loše o tebi. Idete mi, jako ste pitome i drage osobe, globalno, ne meni lično. Čuo sam u vašim razgovorima da imate zajedničke teme i situacije u kojima ste se našli. Ne prirodno je da budeš nečiji poltron, u ovoj situaciju Đole - nastavio je Ajdarpašić.

ODAKLE MU PRAVO?! Mensur određuje devojci sa kim može da se druži, a udeljuje Martini komplimente

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ti si rekao Irmi - Ne zvao se ja Mensur, ti ćeš dobiti najmanji budžet - otkrio je Đole.

- Nećeš valjda reći da imam veći uticaj od vas koji ste sa njom po ceo dan? Svidelo mi se izlaganje za Dalilu, jedna si od učesnica koja ubećava. Milica i ti ste osveženje za rijaliti. Imate dosta toga da kažete, samo vam treba vremena da se opustite. Ne trebaju ti negativne osobe koje će da te uguše...Bori se za samu sebe. Mislim da si mnogo zrelija od momka koji ti daje sugestije, mnogo odgovornija i imaš kontrolu nad stvarima. Sviđa mi se što nisi dozvolila da te kontrolišu, kao što je momak pored Stanije dozvolio njoj - govorio je Mensur.

- Je l' te sad Mensur obučava? - upitala je Irma.

DEJANU NEĆE BITI DOBRO! Isplivao šifrovani razgovor Dalile i Cara, zadrugarka mu zapretila raskidom nakon burne svađe!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading