DEJANU NEĆE BITI DOBRO! Isplivao šifrovani razgovor Dalile i Cara, zadrugarka mu zapretila raskidom nakon burne svađe!
Foto: Youtube/Printscreen

Odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara neprestano izaziva veliku pažnju javnosti, a fanovi se trude da isprate svaki njihov korak.

Nakon što su raskrinkali njihovo komuniciranje u šiframo, isplivao je snimak gde Dalila pita Cara ''Da li želiš da raskinemo?'', kao da su zvanično u vezi.

- Ja tebe gledam drugačije. Kako ti i ja možemo biti prijatelji, kako mi možemo biti prijatelji? Ako ti mene gledaš kao prijatelja, a ne kao muškarca koji ti se sviđa, a ja tebe gledam tako? - upitao je Filip, Dalilu.

- Hoćeš da raskinemo? - uzvaratila je ona.

Podsetimo, Dejan je nedavno priznao i kako se oseća povodom svega što mu se dešava sa ženom Dalilom.

- Ne znam tačno šta se dešava, ispada da je gušim a ja to ništa ne radim. Naš život napolju je totalno drugačiji, totalna kontra. Trenutno mi puca glava i kipi mozak, ne mogu da sklopim kockice sa onime što ona priča i sa opnima što vidim i kako ja mislim. Kada je rekla pauza, mislila je malo da se pdaljimo, da se družimo sa drugim ljudima. Uvek joj kažem jer imam dobre procene i tačno je uvek upozorimm na vreme. Ona voli da se druži i na kraju uvek bude izdana i prodana - priznao je on.

HVALA ŠTO STE JE OŽIVELI Stefana Karića posebno dirnula jedna pesma, setio se Dijane koja je preminula od kancera i sve zadrugare rastužio

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading