TRAŽIO SAM IZGOVOR DA JE OSTAVIM! Mateja progovorio o odnosu sa Anđelom
Printscreen

Mateja Matijević odlučio je da bude iskren i otkrije prave razloge raskida veze sa Anđelom Đuričić. On je priznao da je smišljao izgovore kako bi okončao ovaj odnos u kome se, kako kaže, nije pronašao.

Printscreen

 

 

- Ja stvarno nisam bio iskren kada sam raskidao, niti je razlog jabuka, niti što je bila iznervirana kad je rekla da nećemo da komuniciramo. Nisam bio direktan, nisam hteo da je povredim - objašnjavao je Matijević i dodao:

- Tražio sam izgovor, nisam hteo da budem direktan. Kad bih rekao šta mi ne odgovara možda bi se uvredila, možda bi bilo surovo. Izmišljao sam glupe razloge, nisam se pronašao u vezi. Nisam osećao da pripadam tu. Požurili smo u taj odnos - pričao je Matijević

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Nismo mi, nego si ti požurio - dobacila je Anđela.

- Shvatio sam da nije to-to, jednostavno sam raskinuo. Našao sam glupe izgovore i nakačio sebi problem da sam sujetan i folirant. Razgovarali smo ispod pokrivača, nema potrebe da obrazlažem - pravdao se Mateja, a onda je i Mima dala svoj sud na ovu temu.

Foto: Massnori Josida

 

 

- Nije mi jasno zašto je ušao tako brzo u vezu. Za Anđelin rođendan smo pričali, on je rekao da mu se iskreno ne dopada ni jedna devojka, da nijedna nije njegov tip, a sutradan je završio sa Anđelom - prokomentarisala je Mima.

Komentari (0)

Loading