ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Mensur flašom gađao zadrugara, umalo i voditelj da strada, prekinut program!
Printscreen

Juče je tokom popodnevne emisije došlo je ponovo do eskalacije sukoba Antea Baždarića i Mensura Ajdarpašića.

Naime, zadrugari su davali nadimke jedno drugom, te lepili papire na leđa, a Dragan Maca marinković je vodio ovu emisiju, Mensur i Ante su se peckali, a kako je sukob kuljao, došlo je do vrhunca kada je Ajdarpašić poludeo te je uzeo flašu i gađao Baždarića koji je sedeo odmah pored voditelja.

Kako su svi skočili i krenuli da viču, tako je i voditelj skočio za stolom, međutim uspeo je da se iskontroliše i popije vodu.

Ovaj Mensurov postupak je mnoge gledaoce razbesneo te su bili ubeđeni da će Ajdarpašić biti diskvalifikovan, ne samo zbog nasrtanja na učesnika, već i na voditelja, koji je mogao da bude ozbiljno povređen.

A da li će Ajdarpašić biti kažnjen za ovakvo ponašanje, ostaje nam da saznamo.

JAVNOST ZGROŽENA Isplivao snimak na kom zadrugarka udara Stanijinog psa, pozivaju produkciju da hitno reaguje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
ZOKA

29.09.2021 09:59

Nasilnik bio nasilnik ostao, UMISLJENI misli da je najbitniji odma napolje, svako ko krene nasiljem diskvalifikacija bez pogovora STOP NASILJU DOKLE VISE.

Stanka

29.09.2021 10:21

Ovaj neardetalac je očigledno zalutao u civilizaciju ,on bi trebao jedan ozbiljan trtman.Kako je moguce da zakon ne reaguje pa čovek na javnom servisu ima seks sa maloletnicom.Ko je on uopšte.

Paparaco

29.09.2021 10:57

Mensur Ajdarpašić pa još crnogorica. Našao da se bobiči u Srbiji. NAPOLJE, BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoran

29.09.2021 11:05

Pink.je spreman zarad profita da nam dovede divljaka majmuna mensura iz PM. I da seksualno.koristi.i Manipulise sacmaloletnim.licem koji.cinPink.sa zadovoljstvom.prikazuje milionima gledalaca. Uzas sta nam prikazuje Pink.pod maskom zabavnog programa

Шумадинац

29.09.2021 12:50

Протерати из Србије

Res

29.09.2021 13:18

Njemu kao Miljani sve tolerišu,čekaju da se desi neka tragedija!!ODMAH GA IZBACITE!!!Vladimira su diskvalifikovali bezveze,a ovog drže!!!

Lana

01.10.2021 08:23

GOVNAR POLUPISMENI! Mudzahedin sa bradom samo mu chulah na blentari fali!terajte to djubre odakle je doslo,pa neka tamo siri damu!