NAKON VESTI DA JE MARIJI POZLILO, OGLASILA SE MILJANA Evo šta se tačno desilo, i gde je bila do 6 ujutru!
Alo

Kako pišu beogradski mediji, sinoć je Miljana Kulić proslavila svoj 28.rođendan u porodičnom domu u Nišu, gde se lumpovalo i uživalo do rane zore. Pored mnogobrojnih gostiju, prisutni su bili i njeni roditelji i Marija i Siniša Kulić koji već izvesno vreme boluju od karcinoma.

Prema saznanjima beogradskih medija, Mariji se na rođendanu oko 12h sati noću slošilo, te se srušila, pa je alarmirana Hitna pomoć koja je došla na lice mesta da ukaže prvu pomoć Miljaninoj majci.

Nakon ove informacije beogradski mediji kontaktirali su Miljanu da nam ispriča sta se desilo na rođendanu:

NAKON VESTI DA JE MARIJI POZLILO, OGLASILA SE MILJANA Evo šta se tačno desilo, i gde je bila do 6 ujutru!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kakvu situaciju, ne znam o čemu pričate. Na mom rođendanu je sve bilo kako treba. Videla sam hitnu kad se završio rođendan koja je stajala nedaleko, ali hvala bogu nije ništa bilo vezano za oju porodicu. Marija i Siniša su bili skroz u redu. Posle rođendana smo bez nje nastavili u kafanu i lumpovali do 6 ujutro, ne bih sigurno lumpovala da mi je majci bilo loše - rekla je Miljana za beogradske medije, a Marija je do momenta objavljivanja teksta bila nedostupna.

Sudeći po tome da Miljana nije baš poznata po tome da govori istinu, a i da Marija nije bila u nastavku lumpovanja, za sada će ostati enigma šta se zapravo desilo, a u narednom periodu očekujemo rasplet situacije.

MILJANA KULIĆ VRATILA KILAŽU Bivša zadrugarka neprepoznatljiva na svom rođendanu, pevala i zabavljala goste!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading