BIĆE SVADBE, ALI NE ŽELI DA SE RAZVEDE OD IVANE Kristijan Golubović otkrio planove za budućnost sa Kristinom Spalević!
Foto: Printscreen/instagram

Kristijan Golubović, prevario je javno svoju suprugu pred milionskim auditorijumom, u rijalitiju "Zadruga" sa 23 godine mlađom Kristinom Spalević. Mnogi su im prognozirali, da će njihova ljubav biti kratkog veka, međutim, ispostavilo se baš suprotno.

Nakon što su iz izašli iz rijalitija, oni su nastavili vezu, a dosta se spekulisalo, i da će stati na ludi kamen.

Kristijan Golubović je sada odlučio, konačno da se oglasi povodim tih tvrdnji:

BIĆE SVADBE, ALI NE ŽELI DA SE RAZVEDE OD IVANE Kristijan Golubović otkrio planove za budućnost sa Kristinom Spalević!

Printscreen

 

Ako bude svadbe, biće to neka atraktivna lokacija i mi sami, jer sve drugo bi meni bila repriza od milion puta! Sa Ivanom sam venčan u crkvi jednom i zauvek! I za sto godina ću o njoj misliti da je najposebnija osoba u mom životu! Da bismo se crkveno razveli, treba patrijarh lično da nas rastavi, a ja na to nikada ne bih pristao.

Da li je ovim Golubović, hteo da da poruči da između njega i supruge i dalje postoji nešto, ostaje da vidimo.

OD NJIHOVE VEZE NIJE BILO NIŠTA, JA SAM DOBILA DETE! Subotićka komentarisala Cara i Sandru, pa potkačila Anu Korać i Davida

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mimi

25.09.2021 13:38

Nije mu ona žena pred zakonom jer se nisu venčali u opštini - to kao prvo.A kao drugo ,kakav patrijarh podnesem molbu i crkva odlučuje.Uvek on poseban al samo sebi.Za sve ostale klovan.

Marina

25.09.2021 15:56

@Mimi - Istinski vernici se vencavaju u crkvi.On ja sa Ivanom vencan u crkvi i kao to postuje.Pa sto se onda kurvao i to javno da ga zena, deca i citav svet gleda.Preljubnik, kriminalac,pola zivota proveo na robiji i prica da postuje crkveni brak.Ja vecu budalu nisam videla u zivotu!