OD NJIHOVE VEZE NIJE BILO NIŠTA, JA SAM DOBILA DETE! Subotićka komentarisala Cara i Sandru, pa potkačila Anu Korać i Davida
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Sandre Čaprić, koje je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Bane Čolak. Voditelj Milan Milošević dao je reč Aleksandri Subotić:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Što se tiče Filipa i Sandre, imam korektan odnos i sa jednimi sa drugim. Što se tiče veze, kao Majine prijateljice, njegova veza sa Majom, nisam je podržala da uđe u tu vezu. Filip je fin i kulturan bio prema meni, tu je uvek da ponudi hranu. Kao Majina drugarica smatram da nikad nije bio za Maju, ovo je očekivao i sa njene strane, čim je i nas zvala da sprečimo. Što se tiče Sandre ona je otpočetka krenula sa stavom da šta je zauzeto, može biti oduzeto. Ja sam kroz ovo prošla, meni se to ne sviđa i ja to ne podržavam. Sad kad bi ušla Maja sa novim grudima - pričala je Aleksandra.

- Ušla je i Ana sa novim grudima, pa ništa - dodala je Sandra.

- Od njihove veze nije bilo ništa, ja sma dobila dete. Ne želim da pričam o dotičnoj devojci. Filip bi bio sa Majom kad bi ona ušla, on ne zna šta želi. Ušla si kao pevačica, ovo će se loše odraziti po tebe. Što se tiče Filipa Cara, mislim da svesno radi, sve što radi. Ne znam je l' ovo deo rijaiti taktike? Gledala sam foliranje, dečko je demolirao pab jer je mislio da imam dečka pevača. Sve se vrti jedno te isto, iste priče i iste fore. Meni je to sve vađenje iz situacije. Ušao si si rekao da nisi u vezi, pa jesi i da je voliš. Sutra Maja da uđe tu se priča menja. Prvom kom se zameriš bićeš rasturačica veza. Mene ne ugrožavaš. Meni je ovo pozitivno za moju drugaricu, jer je videla sa kim se zabavlja. Nominujem Filipa jer je povredio moju drugaricu - nastavila je Subotićeva.

ZNAŠ KAKO SE DEVOJKA KOJA ME JE OVDE VOLELA BORILA? Mensur i Milica se žestoko posvađali, a ni Veselinovićeva mu nije ostala dužna!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading