MENSUR SE ZALETEO NA MARKA! Haos u Zadruzi, Ajdaršapić pljunuo cimera, obezbeđenje momentalno uletelo!
Printscreen

Nakon mnogobrojnih peckanja danima Marko Osmakčić i Mensur Ajdarpašić rešili su da se obračunaju, a sukob je eskalirao, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje.

- Hajde da obaramo ruke, hoću da obaramo ruke! Hajde, pokaži mi koliko si jak! - provocirao je Marko.

- Je*em te u usta! Bolje ga odvedite. Ima da cviliš kao zadnja pi*kica - rekao je Mensur i pljunuo ga, a zatim mu je Marko uzvratio.

Obezbeđenje je potom odvelo Marka u zatvor i tamo je ostao dok se situacija nije smirila.

ĐAVO U MANTIJI! Ovo je pop monstrum koji je brutalno silovao rijaliti učesnicu i godinama pretio, proteran je iz sela i osuđen, ali tu nije kraj agoniji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Res

19.09.2021 14:29

Baš je produkcija nepravedna!Marka u zatvor a Mensur izaziva!!Tako su nepravedno izbacili i Tomovića!Valjda hoće da iritiraju gledaoce nepravdom..

Irena

19.09.2021 16:19

@Res - Nije istina,Marko je kriv,ljubomoran je na Mensura.On je izazvao sukob,a i ljut je jer je od Stanije dobio šut kaŕtu.

Lana

20.09.2021 03:34

Mensur je smesna kreatura,mala *ickica,koja je u grupi jaka,preti da ce se obracunati kad izadje?! zvuci poznato. Marko je momcina za njega u svakom pogledu,nepravedno otisao u zatvor umesto odvratnog iskompleksiranog Mense!

Rea

01.10.2021 07:48

Mensur je toliko ruzan da nema dalje. Nema ko bi na njega bio ljubomoran,jer nema zasta. Ja pa ja,pocne da prica a ne ume da zavrsi.