ĐAVO U MANTIJI! Ovo je pop monstrum koji je brutalno silovao rijaliti učesnicu i godinama pretio, proteran je iz sela i osuđen, ali tu nije kraj agoniji! (FOTO)
Printscreen

Viktorija Mitrović, aktuelna učesnica "Zadruge 5", prošle noći je u rijalitiju otkrila da ju je sveštenik iz seoske crkve u mestu Pločica, kod Kovina, silovao kada je imala 12 godina.

Sve se desilo u crkvenom dvorištu, a Viktorija je sve posle nekoliko dana priznala tetki, posle čega su slučaj prijavili policiji. Sveštenik je nakon svega proteran iz sela i osuđen na 5 godina zatvora.

- Sa 12 godina (iako su mediji tada pisali da je imala 13 godina) sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. On je imao 58 godina tada, a ja 12 godina - rekla je sinoć Viktorija.

 

Ova priča šokirala je javnost 2014. godine, a region je dodatno šokiran nakon što je otkriveno prošle noći da je silovana devojčica, danas zapravo učesnica "Zadruge". Tada je za medije govorila Viktorijina baba, koja joj je inače staratelj zajedno sa suprugom, s obzirom na to da su je se roditelji odrekli.

Trinaestogodišnja Viktorija živela je u selu s babom i dedom, inače starateljima. Milovan Đokić, tada 56-godišnjak, silovao je devojčicu u crkvi i pretio joj da ne sme nikome ništa da kaže. Kako je maloletna Viktorija tada ispričala za Kurir, on je prvo devojčici pretio da ne sme ništa da kaže, a onda joj dao blagoslov.

- Pričao je da sam pametna devojčica i da se to poštuje i ceni, ali mi je naglasio "da držim usta zatvorena - ovo je u potresnoj ispovesti pre 7 godina ispričala tada maloletna Viktorija.

Inače, bludni sveštenik je Viktoriju pokušao da siluje i nekoliko puta nakon prvog zlostavljanja, međutim na svu sreću sprečila su ga deca koja su došla na službu.

Po selu su se uvek pričale strahovite priče o svešteniku, da je mnogo bio alkohol, i da se jednom toliko napio pa šetao go ulicom. Međutim niko ga nikad nije prijavljivao "da ne pukne bruka po selu", pričali su ranije meštani Pločica.

Nakon, prvostepene presude koja je doneta nakon ovog gnusnog zločina, Đokiću je Apelacioni sud ukinuo presudu, te je naloženo novo suđenje. On je čak jedno vreme bio pušten iz pritvora na slobodu.

Staratelji Viktorije bili su ogorčeni jer će suđenje popu Đukiću krenuti iz početka, a najviše ih je pogađalo to što su ga viđali pri odlasku u crkvu.

- Čula sam da je izašao iz zatvora negde oko Vaskrsa. Na Vidovdan sam išla da kopam i tad sam ga videla. On je grešnik, ne bi trebalo ni da priđe vratima crkve, a kamoli da uđe u nju. I doživotna robija je malo za ovo što je uradio našem detetu. Ja bih njega držala u zatvoru dokle god je živ. On je grešnik, ne bi trebalo da priđe vratima crkve, a kamoli da uđe u nju - rekla je ranije Viktorijina baka Regina.

SILOVAO ME JE SVEŠTENIK SA 12 GODINA I JURIO JER JE HTEO JOŠ! Viktorija otkrila stravične detalje svoje prošlosti, novinari i zadrugari zanemeli od šoka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Seka

22.09.2021 00:25

Zatvor je malo za ovog 😈👿💀monstruma..treba po kratkom postupku ..odma 👈😡