ODREKLI JE SE RODITELJI Potresna životna priča Viktorije Mitrović steže i najtvrđa srca, a njena majka je uradila nešto što će vas tek razbesneti
Printscreen

Viktorija Mitrović, aktuelna učesnica "Zadruge 5", prošle noći je u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima otkrila da ju je sveštenik iz seoske crkve u mestu Pločica, kod Kovina, silovao kada je imala 12 godina.

Milione je potresla njena jeziva ispovest, a malo-malo pa se provuče detalj da je ostala bez roditelja. 

Ono što je prava istina je to da su se njeni roditelji nje odrekli još dok je bila beba, pa su je ostavili na čuvanje baki i deki.

- Imala sam par meseci kada je moja mama došla kod babe i dede (njenih roditelja). Otac je stalno bio po zatvorima, ne znam ni ja šta je sve radio, majka je bila sa mnom, a onda se uhvatila sa tim svojim tadašnjim mužem, on čovek nije hteo da me prihvati, ona je mene ostavila, a ostavio me je i tata, to je obostrana krivica. Baba i deda su mene prihvatili. Majci je bio preči taj muškarac tamo, sa njim je osnovala porodicu. On nije hteo da me prihvati, kravu sa teletom, ja to tako kažem. Ona sada ima još dvoje dece, malo su mlađi od mene. A otac je stalno bio po kafanama i zatvorima i prosto nije mogao da me čuva, žensko dete. Baka i deka su me čuvali i sada čuvaju moje dete dok sam ovde - ispričala je Viki.

ĐAVO U MANTIJI! Ovo je pop monstrum koji je brutalno silovao rijaliti učesnicu i godinama pretio, proteran je iz sela i osuđen, ali tu nije kraj agoniji!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading