UČESNIKA ZADRUGE ŽENA PRIJAVILA ZA NASILJE Sale Luks završio u policiji!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sale je danas ispričo sve o tome kako je bio oženjen, kao i da sa bivšom suprugom nije imao decu i da ga je jednom prilikom prijavila policiji za nasilje:

UČESNIKA ZADRUGE ŽENA PRIJAVILA ZA NASILJE Sale Luks završio u policiji!

Kristijana Ćaćić

 

 

On je gostujući u emisiji kod Marka Janjuševića Janjuša i Stefana Karića otkrio sve o detaljima prijave za nasilje:

- Nisam u kontaktu sa mojom bivšom ženom, hvala Bogu da nismo imali decu, ali mi je odradila gajbu, uzela mi stvari, zlato. Ja sam nju zvao kada sam to čuo i krenuo da je vređam, ona spusti slušalicu i mene ona prijavila- priča Sale koji je potom otišao u policijsku stanicu na informativni razgovor:

- Mene zovu posle sat vremena iz MUP-a Vračar, i kao zbog prijave preko telefona. Ja kao:"Rekao sam, pa šta" i oni kao:"Aj dođi sam da te ne privodimo, da te ne blamiramo, jaka ti je firma. Dođi kad budeš mogao". I ja se jedna dan vozim i spuštali se niz Crveni Krst i vidim murija i kažem:"Aj baš idem". Trebalo je da budem kod nekog inspektora, ali on u tom trenutku nije bio tu, i ja sednem s njegovim kolegama. I oni kao:"Vidimo okej si momak, a tog kolegu je isto žena ostavila, ali zbog fejsbuka. Napravila profil, uhvatila se s nekim drugaricama i ostavila i decu i njega i sve." I dolazi taj inspektor, a ovi mi kažu:"Samo mu kaži da te žena ostavila zbog fejsbuka". I dolazi on, kaže:"Vidim imate prijavu zbog pretnji telefonom", a ja kažem:"Jeste, ja došao u Beograd, ovde puca kičma, šaljem lovu, a ona se uhvatila s nekim društvom preko fejsbuka..." Kad je on skočio:"J*bem li im majku! Ja ću sam da napišem izveštaj" - ispričao je Sale.

BONUS VIDEO:

MALOLETNA MILICA I MENSUR NA STUBU SRAMA Zadrugari urnisali cimerku, nisu birali reči: Ona je njegova lutka za pražnjenje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading