MALOLETNA MILICA I MENSUR NA STUBU SRAMA Zadrugari urnisali cimerku, nisu birali reči: Ona je njegova lutka za pražnjenje!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Rijaliti učesnici odgledali su snimke Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića koji su već prvo veče imali intimnu akciju u rijalitiju.

Mnogi njihovi cimeri stavili su ovaj par na stub srama zbog ponašanja.

- Neka sam kobila, nadam se da si dobro pogledao ovaj video - rekla je Irma.

- Nikad ona ne može da bude ono, treba će više materijala - odbrusio je Ajdarpašić.

Printscreen

 

 -Nije ovo za džabe pušteno - dodala je Matora.

Roditelji gledaju - odbrusio je Dejan.

Tvoji roditelji gledaju, ali te ne vide - odbrusio je Mensur.

Sve si jadniji iz dana u dan. Živčan si i pokazuješ da ne možeš da podneseš snimak. Ljudi se suzdržavaju da kažu mišljenje, da ne bi ušli u fizički konfilt sa tobom - ubacila se Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Neću da morališem i otvaram oči. Ne pravimo je mi lošom, nego će on na kraju da je napravi lošom. Scena gde se briše marmicama. Neće biti šta pričaju ljudi, nego da ti od nje praviš to. Prokomentarisala sam sa Sandrom, ako Mina uđe, Milica neće moći da se nosi sa situacijom. Nisam neko ko će da kvari. Ni moći da napravimo Milicu nečim što nije - komentarisala je Matora.

- Ona je moja devojka, nije mi kombinacija - nastavio je Mensur.

- Ona je lutka za pražnjene mu*a - odbrusio je Dejan.

- Krećem od sebe, ne bih volela da se nađem umesto Milice, a posle njihove ljubavi nemam ništa. Videli smo se*s i mafijanje - prokomentarisala je Sandra Čaprić.

ALO! SAZNAJE! Pričalo se da je spavao sa svastikom, a sada ona ulazi u Zadrugu da napravi lom i haos Nikoli Grujiću zbog svega što je izjavio!

Komentari (0)

Loading