PREDUGO JE ĆUTALA! Bivša zadrugarka razvezala jezik o Staniji Dobrojević i njihovom sukobu, a onda žestoko potkačila Stefana Karića!
Foto: Printscreen/instagram

Ivana Šopić je progovorila o svojim životnim planovima, novom poslu, ali i o sukobu sa Stanijom Dobrojević, kao i o bivšem dečku Stefanu Kariću.

Stanija Dobrojević i Ivana Šopić su imale okršaj tokom jedne od Zadrugovizija u ''Zadruzi 3'', a Ivana je sada otkrila da li su uspele taj problem da reše i nastave dalje:

- Naravno da jesmo i da nismo jesmo. Ona je bila kolateralna šteta tokom te jedne Zadrugovizije u ''Zadruzi 3'' gde sam ja bila i pristrasna i osećala sam se i slabo i povređeno i možda zaštitnički prema tom odnosu koji sam branila, ne znam od koga, ali ajde.. Dobro je kada čovek shvati da može da pogreši u 28 i 29 godina jer najgore je kada čovek pomisli da je prepametan, a tako sam to naučila u tom sukobu sa njom. Ja sam imala totalno drugog neprijatelja u tom trenutku, samu sebe, koja sam gajila nezdrav odnos. Moj partner mi je načinio više štete nego bilo ko ko mi je rekao ''Niste jedno za drugo.'' - rekla je ona.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako je bila u vezi sa Stefanom Karićem, otkrila je da li je znala da će ući u petu sezonu, ali i kako je reagovala kada ga je videla.

- Iskrena da budem baš sam se iznenadila. Šokirala sam se, prvo što je to nešto što mi nikada nije palo na pamet, to je stvarno veliko iznenađenje bilo i za mene. Jer znam on posle ''Zadruge 3'' i tokom ''Zadruge 3'', em što smo bili u nekom ljubavnom odnosu smo se i družili, ja sam bila sigurna da on više nikada ne bi ušao. Jer se on tamo ne pronalazi, nije mogao da gleda te ljude, nije mogao da se prilagodi, svi su ga nervirali, on je bio siguran da njegova inteligencija ne može da dođe do izražaja, zato što su to ''glupi ljudi i jer je to glup prostor'' i prosto je nekako delovao da on baš ne živi taj život - ističe Ivana.

NEVIĐENI PREOKRET! Marijana šutnula Janjuša i izgovorila mu ono što ni jedan muškarac ne voli da čuje, on zanemeo i poručio joj samo jedno!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

17.09.2021 10:15

Sopićka misli da sad kad je voditeljka zaboravilo se njeno ponašanje u Zadruzi 3. Bila je jako loša, promenila je 3 partnera i svi su ostavili nju. Đukiću je pokušala pametovati i on je ismejao, po Janjušu je skakala po celi dan i ležala na njemu i sa njim, a on gledao Maju, Karića je ulovila u stupicu sa svojim pomagačima u momentu kad je Karić bio emotivno razoren i nestabilan pa je bio lak plen za nju. Jedino što je njih dvoje vezivalo bio je sex bez emocija. U svađi sa Stanijom Šopićka je pokazala još jednu svoju lošu stranu, ispala je primitivna i prostakuša. A sad i nešto lepo o Ivani: dobro se snašla u ulozi voditelja sa tako malo iskustva, objektivna je i nepristrasna, prirodna je i to je izdvaja od njenih mnogo iskusnijih kolega koji previše afektiraju pa to ispada veštačko. Šopićki treba dobar stilista, ona je previše "kratka"( kratke noge, kratka leđa, prevelike grudi za njenu visinu a i ne treba ih stalno razgolititi ). Jedno dobro šišanje bi joj dobro došlo, ne treba joj onoliko veštačke kose i, eto vam lepuškaste Jovane.