"ZADRUGA 5" DONEĆE JOŠ JEDNU PROMENU Evo ko će voditi najgledaniji rijaliti program ove sezone, ekipa neće biti u istom sastavu!
Alo! Ilustracija J.V.

Večeras počinje peta sezona rijaliti šou programa "Zadruga", a bivša zadrugarka Ivana Šopić zvanično će biti nova voditeljka.

Naime, dobro uigrana ekipa voditelja ove sezone dobija i pojačanje.

Dušici Jakovljević, Milanu Miloševiću, Darku Tanasijeviću i Draganu Marinkoviću Maci priključuje se i Ivana Šopić, koja je na Red televiziji vodila emisiju "Pitam za druga", a znanje je ispekla i u emisija "Narod pita" ovog leta, piše Pink.rs.

Ivana je otkrila da je oduševljena što joj je ekipa televizije Pink pružila šansu da učestvuje u ovako velikom projektu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Osećam se počastvovano što je upravo meni ukazana ta prilika, ne mislim da je to slučajno. Drago mi je što ću postati voditelj jednog takvog projekta koji je definitivno najgledaniji u Srbiji i regionu. Spremna sam, volim nove izazove. Ja sam kao mačka, uvek se dočekam na četiri noge i volim kada me bace u vatru, zato što se tada najbolje snalazim - rekla je Ivana.

Ona se zatim osvrnula i na novu sezonu "Zadruge" koja počinje večeras.

- Mislim da će ovo biti najbolja sezona do sada, iako "Zadruga" svake sezone nadmaši samu sebe. Videla sam neke od učesnika, očekujem spektakl koji se najavljuje i drago mi je što će "Zadruga" imati ovakvu završnicu - govori Ivana.

BONUS VIDEO:

URAGANKE NAPRAVILE SPEKTAKL, SVE PRŠTALO OD ENERGIJE Progovorile o momcima i kolegama koje bi one poslale na Evroviziju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading