URAGANKE NAPRAVILE SPEKTAKL, SVE PRŠTALO OD ENERGIJE Progovorile o momcima i kolegama koje bi one poslale na Evroviziju!
Promo Eurovision

URAGANKE NAPRAVILE POMETNJU NA UŠĆU! Progovorile o momcima i otkrile koja pevačica treba da nas predstavlja sledeće godine na Evroviziji! (VIDEO)

Nisu krile uzbuđenje!

Popularni muzički uragan koji čine Ivana, Sanja i Ksenija, sinoć je nastupio na "Music Week" festivalu, na beogradskom Ušću. Devojke su tom prilikom govorile na mnoge aktuelne teme, neposredno pred početak nastupa koji je prisutne ostavio bez daha.

- Baš smo uzbuđene! Ovde je više ljudi, a i pevamo više pesama nego na Evroviziji!

Otkrile su da il ih momci podržavaju iz publike.

URAGANKE NAPRAVILE SPEKTAKL, SVE PRŠTALO OD ENERGIJE Progovorile o momcima i kolegama koje bi one poslale na Evroviziju!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Momci? Tu nam je ceo tim, svi koji treba da budu tu, ovde su!

S obzirom da je Sanja Vučić pisala pesmu ''Hajde'' koja je postala veliki letnji hit, a koju je otpevala Tea Tairović, otkrile su da li im je žao što je one nisu otpevale.

- Nismo imali takvu ponudu, ali drago mi je da sam baš ja napisala hit ove godine - kaže Sanja.

Osvrnule su se i na Evrovoziju, i na predstavnika naše zemlje koji bi trebao po njihovom mišljenju sledeće godine da nas predstavlja.

- Volela bih da vidim moju drugaricu Anđelinu ili Saru Jo recimo, i Editu... Nek idu kao duet - priča Ksenija.

Sanju smo pitali da li joj se javlja pobednik Evrovizije, budući da su imali simpatije jedno prema drugom na samom takmičenju.

- Ne javlja se - kaže Sanja kratko.

Ksenija je ovom prilikom prokomenatarisala i to što je više nego popularna na društvenoj mreži Tviter. Kako kažu, ne propušta priliku da srbuje i otkrila šta joj je tata Nenad Knežević Knez rekao pred nastup:

- Braća moja. Knez nije mogao da dođe večeras, ali šalje nam punu podršku i kaže da ćemo da iskidamo - rekla je Ksenija.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading