HAOS U ŠPANIJI, REAGOVALA HITNA POMOĆ Aleksandri Nikolić pozlilo od stresa, evo šta se desilo!
Printscreen

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić ostala je poznata po britkom jeziku, ali izgleda da joj se sve nakupilo, pa joj se letovanje pretvorilo u pravi pakao.

HAOS U ŠPANIJI, REAGOVALA HITNA POMOĆ Aleksandri Nikolić pozlilo od stresa, evo šta se desilo!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona je otputovala je u Španiju, gde joj je naglo pozllilo, a izvor za gore navedeni portal otkrio je šta joj se desilo. 

Naime, Aleksandra je imala izuzetno uzbudljivu i turbulentnu godinu iza sebe, a prethodnih meseci boravila je u rijalitiju ,,Zadruga 4", pa se nakon izlaska odlučila da odmori od svih drama i svađa koje su iza nje. Ona je neko vreme bila u prestonici, a potom je spakovala kofere i otputovala u Španiju gde se i sada nalazi.

HAOS U ŠPANIJI, REAGOVALA HITNA POMOĆ Aleksandri Nikolić pozlilo od stresa, evo šta se desilo!

Printscreen

 

Međutim, kako je život u Španiji brz i turbulentan, a Nikolićeva je poznata kao neko ko voli noćne izlaske i provode, njoj se naglo slošilo, te joj je opao imunitet.

Aleksandra je bila na plaži, sve je bilo super, smejala se, znate već, kuckala se sa fanovima i odjednom je pala u nesvest, slošilo joj se. Obezbeđenje hotela je pozvalo odmah hitnu pomoć kako bi joj pomogli. Ukazali su joj pomoć i odveli su je u apartman u kom je odsela - govori za gore pomenuti portal izvor blizak Aleksandri i dodaje:

Njoj se valjda svega nakupilo i smučilo, a kako su joj svi prijatelji okrenuli leđa, retki koji su ostali uz nju su u svojim obavezama, pa ona nije imala kome da se poverava o svojim unutrašnjim demonima, pa je sve držala u sebi i eto, to je tako kulminiralo da joj se slošilo. Bitno je da je sve u redu, ona je radila i sve potrebne testove, sve je bilo u redu - dodaje izvor.

BONUS VIDEO:

URNEBESAN SNIMAK SA SLOBINOG NASTUPA Pijani mladići popadali kao domine čim su čuli prve taktove "njihove" pesme (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kosmajac

31.08.2021 17:23

Imala je vise klijenata pa nije stigla nista da pojede!