BORA SE OGLASIO POVODOM GEJ AFERE Sumnja da je sve Necino maslo, a evo i zašto
Foto: Youtube/Printscreen

U emisiji "Narod pita", gosti voditelja Darka Tanasijevića bili su Milica Kemez i Bora Santana. Voditelj je pitao Boru za gej aferu sa Nenadom Necom Lazićem, o kojoj su svi mediji pričali.

BORA SE OGLASIO POVODOM GEJ AFERE Sumnja da je sve Necino maslo, a evo i zašto

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Odmah da demantujem. Danas kad sam radio frizuru okrenuli su me novinari i pitali o čemu se radi. Rekli su da se radi o aplikaciji i da su skinuli moju sliku sa mora. Hteo sam danas da odem da prijavim i da nađemo ko je to. Svi znaju da mene u životu smao žene zanimaju. Ljudi sa tog sajta su mi pisali. Prvo sam se iznervirao, a onda normalno, nisam znao kako da uđem u priču sa njim i da mi pomognu da prijavio profil. Danas me je novinar zvao, Necu nisam spomenuo jer ne mogu da znam da je njegovo maslo. Kažu da na njegovom i mom profilu piše ista kilometraža i da se tako on odao. To da je radio i moj drugar, odmah ide prijava. Dečka nisam spomenuo, pisao mi je malo pre poruke, da on nema veze sa ovim - govorio je Santana.

Šta kaže? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Za ovo ću da te demantujem, da li misliš da se bavim ovim? Odakle meni tvoja šifra sa Instagrama - pričitao je Santana poruke.

- Ovo je neka sprdnja, meni je sad i smešno. Tamo sam se nervirao, to je drugo. Ne bih voleo da je on, spsustio sam loptu. Ne zanima me on, ni njegova porodica. Otićice predaleko ovo, korišćenjem slike. To su gluposti, da tako izbacuju. Naslov je takav, ali kad uđeš na sajt ima moj demant, stvarno sam u šoku bio. Ne ljutim se na novinare. Janjuš me danas zove i smeje se. Kaže: "Je l' moguće šta ti rade?". Jako mi je krivo što prvi put su stavili sliku sa detetom, pa je taj promenio. Ti koji misle da sam gej, nek dođu, povedu sestre, pa neka se uvere - nastavio je Santana.

Da li misliš da ovo ima veze sa Necom? - pitao je voidtelj Darko Tanasijević.

- Govori mi intuicija da ima veze sa njim. Nisam pomislio dok me novinari nisu pitali i rekli da je ista kilomentraža. Zato sam se danas i iznervirao, zbog naslova. Samo bih voleo da saznam ko je. Papir da se vidi ko radi i zašto, ali da tužim i on odgovara, to me se ne tiče, da se tužim sa zadrugarima po sudovima. U jednu ruku je i smešno, a u jednu i nije kad neko deli tvoj broj telefona. Promeniću uskoro broj, baš zbog ove situacije. Neki muškarac se slikao i rekao evo me, kaže da smo se dopisivali na sajtu. Drugi se javlja posle 10 minuta. Onda sam stao da vidim o čemu se radi. Posle mi se javio momak preko Instagrama i isto objasnio. Ko zna, neka prijavi, stvarno je katastrofa. Ne mogu da verujem da je neko stavio moj broj telefona i povezao sa Instagramom - nastavio je on.

Da li u Milici vidiš delimičnog krivca? - pitao je Darko.

- Ne mogu da kažem da je krivim. Ona je objasnila i demantovala zbog čega je to pričala. Kad pogledaš neprijatno ti bude da izađu naslovi.

Da li se kaješ zbog poljubaca sa Brendom? - upitao je voditelj.

- Veruj mi da se ne kajem, što se perfomansa tiče. Kad je šou u pitanju mogu da budem ozbiljan glumac, siguran sam u sebe.

BONUS VIDEO:

ZABRANILI GOSTIMA TELEFONE Katarina Grujić i Gobelja želeli su da se sve odvije u tajnosti, a evo koliko je koštala njihova svadba!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading