TARU IZBACILI IZ STANA NENADOVA MAJKA I BRAT Simova otkrila da ju je 10 ljudi teralo, a dva reperova druga došla s pištoljima!
Foto: Youtube/Printscreen

Simova je sinoć pred Darkom Tanasijevićem, voditeljem i Markom Đedovićem, bivšim zadrugarom, kao i pred milionskim auditorijumom otkrila da je veza sa Ša bila mnogo gora iza kamera, kao i da je njihov odnos bio "toksičan". Ona je ovom prilikom otkrila i kako je upoznala bliske ljude svog bivšeg dečka:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ja sam upoznala samo njegovu sestru i jednog druga, a ostatak porodice sam srela samo kad su me izbacivali iz stana - rekla je Tara u jednom trenutku.

- Čekaj, ko te je izbacivao iz stana? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

Facebook

 

 

- Njegov brat i njegova majka. Njegova mama se drala na mene: "Ajde, mala, napolje, da te ne vidim više!" Njegov brat je vikao. Ja sam pre toga rekla Nenadu da ću da zovem moje drugove i da ću da odem iz stana. On je zvao brata u toku svađe, njegov brat je došao i rekao da to više ne može tako. Ša je hteo da me spreči da odem. Bacao se po torbama, plakao. Onda je to preraslo u bes, pa u prepotentnost, 19 raspoloženja... Legao je na mene, da bi me sprečio, sat vremena je trajala ta agonija. On je pozvao brata, rekao ona hoće da ide, a on mu je rekao, nek' ide u tri p**** materine! Onda su se u stanu pojavili Nenadov brat, nenadova majka, njegova dva druga i sestra. Nenadova sestra je fenomenalna žena, ne mogu da kažem. Bila je objektivna, rekla je, vi ne možete da budete zajedno. Njegova dva druga su imali pištolje, videla sam. Njegova majka je vikala: "Marš napolje!" Ja sam se ovako tresla, ja sam bila šokirana šta se meni dešava. Njegov brat je prvo vikao, ne znam... Samo sam vikala:"Ljudi, pustite me da odem!" Nenad je predstavio situaciju kao da ja zovem drugare da ga biju, tako je to objasnio svojoj porodici. Nenad je konstantno pod stresom, stalno neka panika, nešto. On nađe sliku od pre godinu dana i pita me što sam lajkovala. Nenad je u Skoplju sedeo sa mojim tatom, ja otišla kod brata... Nenad dolazi tu, kreće da vrišti na mene, svi su tu, moja maćeha, on je kod kuće povraćao, moja maćeha ga drži dok plače. Preko 40 puta mi je rekao da sam ku*va, samo zato što sam sa drugarom prošetala do Avale - objasnila je Tara.

BONUS VIDEO:

TARA OTKRILA ŠTA JOJ JE OTAC REKAO ZA VEZU SA ŠA Ubila sam samu sebe postupcima!

 

Komentari (0)

Loading