TARA OTKRILA ŠTA JOJ JE OTAC REKAO ZA VEZU SA ŠA Ubila sam samu sebe postupcima!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Simovoj su u emisiji najpre pokazali snimke njenih izliva besa i uništavanja inventara u "Zadruzi 4" kada je i diskvalifikovana:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Sramota me je što postoji zabeleženo ovako divljaštvo. Ne prija mi što sam gledala klip. Nije mi bilo dobro psihički, Marko koji je pričao sa mnom zna da mi nije bilo dobro. Nije mogla, presekla sam da ne mogu. Divljaštvo i primer kako ne treba. Iznela sam sve na svojim leđima. Nenad nije miljenik u narodu, za njega kažu da je glup. Ja imam mnogo više ružnih empiteta, pritim mlađa sam 20 godina. On je ostao tamo i istrpeo, njemu svaka čast za to. Ne mogu da razumem osobu koja kaže da je on psihički teže poneo. Za neke stvari mislim da sam dosta ispred njega, dolazim u sitaciju da mi se dešava stres. Ubila sam samu sebe sa postupcima, a kad sam izašla dobila sam i narod i medije - odgovorila je Tara, a zatim je voditelj Darko Tanasijević pročitao nekoliko klipova sa Tvitera:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Tara, koji je komentar tvojih roditelja na tvoju vezu i trenutno stanje tvoje veze? Da li je tvoj otac znao događaj sa Vešticom i zašto se nije zauzeo?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- Slobodna sam, nisam sa Nenadom. Što se tiče roditelja, niko nije podržavao, niti bio protiv. Mom tati je sve super, dok ne vidi suzu na mom licu - izrekla je ona.

- Meni je to ponašanje nakon "Zadruge", jazive scene su bile tamo - ubacio se Marko.

- Što se tiče situacije sa Anđelom, stali su uz mene - dodala je Simova.

BONUS VIDEO:

BILO MI JE ZABRANJENO DA KOMUNICIRAM SA NJIM! Tara progovorila o torturi kroz koju je prošla tokom veze sa reperom

 

Komentari (0)

Loading