NEKA MI ONA I NJENA MAJKA POP*ŠE KU*AC! Isplivao snimak Borinih skandaloznih uvreda upućenih Sandri Rešić, zadrugarka javno zapretila Santani! (VIDEO)
Printscreen

Najnoviji rat bukti između Sandre Rešić i Bore Santane, zbog njene navodne izjave da ne može da veruje da se Milica Kemez pomirila sa Borom nakon svega.

Santanu je ova izjava izbacila iz takta, a na internetu se pojavila njegova glasovna poruka gde preko prijatelja Sandri Rešić poručuje gnusne stvari:

 

 

- Reci onoj buljavoj Rešićki, da mi popu*i ovaj moj garavi kur**. Sa sve njenom mamom zajedno, da ću da joj svrš*m u oči one buljave njene. Mentalno zaostala osoba, koja misli da je završila FDU i da je gluma "Zadruga" za nju. Nije ostvarena u njenom FDU, pa ovde sad našla da glumi. Te glume može samo u Beloj kući, a ni tamo ne može više da uzima lovu - poručio je Santana.

NEKA MI ONA I NJENA MAJKA POP*ŠE KU*AC! Isplivao snimak Borinih skandaloznih uvreda upućenih Sandri Rešić, zadrugarka javno zapretila Santani! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovo je poruka za Borivoja Marinkovića, zvanog Bora Santana, ili kako već. Pošto ne smeš da pozoveš direktno moj broj telefona, mogao si slobodno da pitaš ljude koje ti poznaješ imaju moj broje telefona. Pretiš, psuješ mi majku, oca, sestre. Ti svi ljudi kojima si to rekao, imaju moju adresu. Danas te čekam ispred moje zgrade, slobodno se pojavi. Čekamo te Cica i ja. Vidimo se uskoro, ako smeš da dođeš - poručila je Sandra.

BRIGA JE ŠTO NENAD ŽELI POMIRENJE! Tara Simov bacila oko na ovog poznatog pevača, javno mu se obratila i poslala provokativnu poruku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jadno

24.08.2021 18:36

sta ocekivati od bore ciganina i sta ce on jadno tu,dno dna