MNOGO ME BOLI TO! Dalila Dragojević sa bolom u glasu progovorila o teškom periodu i gubitku bebe (VIDEO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Ekipa Alo! portala nalazi se ispred zgrade Pinka i prati dešavanje i ulazak brojnih zadrugara koji dolaze da srede sve pojedinosti pre useljenja u Zadrugu.

Ispred zgrade pomenuti relevizije stigao je i bračni par Dalila i Dejan Dragojević, a sve prisutne je začudila činjenica da su pristali na dolazak, nakon skandaloznog bega sa luksuznog imanja u Šimanovcima.

Budući da se Dalila nedavno suočila i sa gubitkom bebe, pitali smo je kako je podnela sve to i da li je to sve uticalo na njenu psihu budući da je sve to veoma osetljiva tema i bolan period.

- Okej sam! Nisam jedina! Mislila sam da sam jedina koja prolazi kroz to. Odlučila sam da to podelim s ljudima. Žene imaju mnogo veće probleme nego što je ovaj moj. Čovek nađe utehu... Želim svim ženama koje žele da se ostvare kao majke da se to dogodi što pre. Znam koliko to boli. Zakopala sam tu temu - zaključila je Dalila Dragojević za Alo!.

Podsetimo, brojni rijaliti učesnici pojavili su se danas ispred zgrade kako bi završili sve obaveze sa produkcijom pre početka rijalitija, a među njima su i Sandra Rešić, Zoki Šumadinac, polubrat Darka Lazića i kontroverzna Deniz Dejm kao i poznati rijaliti igrač Miki Đuričić.

TI NE TREBA DA ULAZIŠ U TO! Dalila i Dejan žestoko odbrusili novinaru na pitanje o diskvalifikaciji, svađi sa čelnicima Pinka kao i demoliranju Zadruge!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading